זו אחת הבדיקות שהתורמות ...שאלה בעניין תרומה
להבנתי מדובר בתרומת ביצית טרייה, נכון? אם כך, כיצד ניתן לוודא שהתורמת אינה נשאית איידס למשל? בתרומת זרע-הזרע מוקפא לחצי שנה ורק אם הבדיקה החוזרת תקינה, יש אישור לשימוש. מטריד אותי מאד.
היי אופירשאלה בעניין תרומה
להבנתי מדובר בתרומת ביצית טרייה, נכון? אם כך, כיצד ניתן לוודא שהתורמת אינה נשאית איידס למשל? בתרומת זרע-הזרע מוקפא לחצי שנה ורק אם הבדיקה החוזרת תקינה, יש אישור לשימוש. מטריד אותי מאד.
תודה אבל...היי אופיר
גם אני הייתי מוטרדת מזה קיבלתי תשובה שהתורמות עושות את כל הבדיקות שעושות נשים לפני I V F ובינהם כמובן גם בדיקת איידס. בריזה
גם אותי זה מטריד עניין ה3 חודשיםתודה אבל...
בדיקת איידס אינה תופסת את ה-3 חודשים האחרונים (יש אומרים אפילו 6). יוצא שאם עשתה, יכול להיות חלילה שהיא כבר נשאית אבל הבדיקה לא מגלה. לכן השיטה בתרומת הזרע נכונה-אין יותר תרומה טרייה של זרע. עדיין לא נרגעתי בכלל.
אין לזה פתרון ממשיגם אותי זה מטריד עניין ה3 חודשים
הבעיה שלא נראה לי שיש לזה פתרון יותר טוב.
אני ימשערת לפחות לגבי המסלול שלישאלה בעניין תרומה
לגבי התרומהאני ימשערת לפחות לגבי המסלול שלי
כשהגעתי לבני ציון המסלול המנצח מבחינתי , עד לשם עברתי במשך שנה עוד שני מסלולים , וכשהראתי את בדיקת האיידס שלי שהיתה מעודכנת לחצי השנה . חזרתי ועשיתי שוב שהבדיקה תהיה מעודכנת וכמובן שהכל היה בסדר , אני מאמינה שאם אותי שאני גורם משני בענין החזירו לעשות בדיקה קל וחומר שגניה מקפידה גם על הבדיקות של התורמת. ובענינים אלה היא לדעתי הקובעת. בכלל צריך לדעת שמעבר לכל הבדיקות , אנחנו מתבססים על אמון שיש לנו בצוות המטפל , ואצלם ראיתי זאת במיוחד כשנסעתי , נסע איתי זוג , שהיו במסלול הזול יותר שהובטח להם 6 בציות לפעם אחת , כשהגיעו לשם , וראו שהתפתחו רק שלשה עוברים מתוך השש ואיכותם לא היתה משהו , על המקום הבטיחו להם שאם לא יהיה הריון יקבלו עוד פעם 3 בציות טריות ואכן היא כרגע או לפחות בשעות אלו מקבלת את העוברים. הם לא היו חייבים לדווח, הרי מבטחים עוברים משש ביציות מה שיוצא זה מה שיצא , גם אצלי לא כל העוברים היו באיכות מעולה. לפני שאת נגשת לצוות המטפל בו את בוחרת , תכיני רשימת שאלות ותבררי איתם וכמובן בחרי את הצוות שנראה לך אמין ביותר מבחינתך. שיהא בהצלחה בכל אשר תבחרי
מדובר בארבע ביציות כל נסיעהלגבי התרומה
אני נוסעת למסלול של 4+4 מה קורה אם חלילה רק שתים מופרות או שלוש מתוך הכל?
תודה, זה בהחלט מעודדמדובר בארבע ביציות כל נסיעה
כלומר יתכן שבנסיעה הראשונה (אמן האחרונה) מתוך 4 ביציות שמגיעות לך יופרו רק 2-3 אז זה מה שאת מקבלת, כנ"ל בפעם השניה. אני יכולה להרגיע אותך שבד"כ אחוז ההפריות ממש מרשים אצלי למשל שגם הייתי במסלול 4+4 היו 100% הפריות בשתי הנסיעות. בהצלחה בריזה
היי בריזהמדובר בארבע ביציות כל נסיעה
כלומר יתכן שבנסיעה הראשונה (אמן האחרונה) מתוך 4 ביציות שמגיעות לך יופרו רק 2-3 אז זה מה שאת מקבלת, כנ"ל בפעם השניה. אני יכולה להרגיע אותך שבד"כ אחוז ההפריות ממש מרשים אצלי למשל שגם הייתי במסלול 4+4 היו 100% הפריות בשתי הנסיעות. בהצלחה בריזה
אין פיתרון מוחלט לבעיה...שאלה בעניין תרומה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.