שאלה בעניין רנסנס

עמית ע

New member
שאלה בעניין רנסנס

בשנות ה-80 שודרה בטלוויזיה סדרת טלוויזיה בריטית על נערים ממעמד הפועלים שחברים במועדון מעריצים של קבוצת כדורגל בינונית. את כותרות הסיום (ואולי גם הפתיחה? לא זוכר) ליווה שיר יפה בביצוע של זמרת עם קול פעמונים. עם השנים החל לנקר בי החשד שאולי מדובר באנני האסלאם, וההנחה הזאת קיבלה היום אישור סופי אחרי ששמעתי את השיר Back Home Once Again (מופיע באלבום A Song for all Seasons). אני כמעט בטוח שהגרסא בסדרה שונה מגרסת האלבום - אני זכרתי את השיר בביצוע אקוסטי ובלי הרמוניות בפזמון. האם למישהו יש מושג אם גרסא כזאת קיימת במקום אחר?

LadyG

New member
אני יכולה לתת לך קצה חוט

למיטב זכרוני קראו לסדרה Paper Lads והיא נעשתה בבריטניה ב- 77 או 78. יכול להיות שהיא הוקרנה בארץ בתחילת שנות ה- 80. אני בטוחה שהשיר של רנסנס ליווה את הסדרה. אז אולי זה יוכל לעזור?

עמית ע

New member
תודה רבה! ../images/Emo140.gif

אכן קצה חוט נאה. נקווה שתהיה לי תשובה בקרוב.

LadyG

New member
עמית - יצאתי לשוטט קצת

במרחבי הרשת ומצאתי ראיון שנערך בארה"ב עם חברי הלהקה. אני מביאה את הציטוט כלשונו, אולי הוא פותר את הבעיה: The work for the English children's drama series -- The Paper Lads -- materialised and resulted in the song "Back Home Once Again" which initially appeared on the b-side of the "Captive Heart" single released in 1977. "Back Home Once Again" also appears on the 1977 album, A Song For All Seasons מקווה שעזרתי.

עמית ע

New member
איפה אני אמצא את הסינגל הזה ../images/Emo7.gif

ככל הנראה הגרסה בסינגל המדובר היא הגרסה שאני מחפש. איפה אני אמצא את הסינגל הזה עכשיו? אולי כבונוס באחד הרימסטרים? צריך לחפש. בכל אופן, המון המון תודה
.

עמית ע

New member
Arrrrgghhhh ../images/Emo46.gif

למישהו יש קשרים בחברת ההפקה הבריטית Thames? לפי מה שקראתי בקבוצת דיון של מעריצי רנסנס ביאהו, מסתבר ש-Thames, שהפיקו את סדרת הטלוויזיה הזאת, מחזיקים בזכויות על הגרסה השניה לשיר (הראשונה - כרונולוגית) ושהיא לא מופיעה בשום מקום אחר. גרסת הסינגל זהה לגרסה באלבום. בעסה... התופים והסינת'י ממש לא מחמיאים לשיר הזה...

LadyG

New member
יכול להיות שהחבר'ה ביאהו

צודקים אבל יש בעייה קטנה: את הסדרה הפיקה חברת Tyne Tees Television שהיא חברה בריטית ותיקה מאוד וקיימת משנות ה- 50. אני דווקא הייתי מתחילה לבדוק איתם. קח עוד קצה של חוט זה האתר שלהם: www.tynetees.tv ואפשר גם לשלוח שאילתות בעניינים שונים. בהצלחה.

עמית ע

New member
אני אבדוק, תודה

בכל אופן, בהודעה שקראתי בקבוצת הדיון הזאת (לא ניתן לקשר) הבחור טען שהוא האזין לפסקול של הסדרה שהולחן ע"י מייקל דאנפורד וג'ון קאמפ מרנסנס ב-Thames TV. תמוה.

למעלה