שאלה בעניין משכורת

jane24

New member
שאלה בעניין משכורת

האם מישהו יודע כמה יכולה לקבל סטודנטית שנה אחרונה ללימודים כשהיא עובדת במרכז יום לקשיש, מטעם מפעל הפיס.

jane24

New member
תודה , זה היה מהיר

כיוון שאני סטודנתית אז על תקן מרפאה בעיסוק עם כל המתבקש ממני כמרפאה בעיסוק.

מוּסקט

New member
מצד אחד

מבחינה אתית ומקצועית את לא אמורה לעבוד כמרפאה בעיסוק כשאת עדיין לא מרפאה בעיסוק. מצד שני, אף אחד מאיתנו פה לא ימנע ממך להשתכר ככל יכלתך בכל מקום שתגיעי אליו. מכיון שכך, לדעתי אי אפשר לענות לך לשאלה ששאלת. מה שכן - במוסדות מסודרים כששוכרים מרפאים בעיסוק לקראת תום הלימודים, הם מתקבלים "על תנאי" - ובמשכורת של עובדי משק (או משכורת מקבילה של עובדים ללא תואר ראשון) עד שהם מביאים עותק של התעודה למחלקת כוח אדם.

jane24

New member
תודה

המקרה כאן באמת כזה שאני מתקבלת על תנאי כי אכן אני לקראת סיום הלימודים, אחרת באמת לא הייתי מסכימה כלל אחרת זה נראה לי מאד לא מקצועי לא רק מצידם אלא גם מצדי. תודה על המידע, עכשיו אני אדע למה לצפות ואשקול בהתאם את ההצעה. עוד משהו, האם מקום העדובה חייב לספק לי הדרכה או חפיפה בחודשים הראשונים לעבודה. האם במידה ולא כך המצב כדאי בכלל לשקול עבודה שכזו?

מקום העבודה

לא 'חייב' לך כלום. יש מקומות עבודה שמספקים הדרכה ויש שלא. השיקול בסופו של דבר הוא תמיד שלך.

תשגיחי!

את עובדת על תקן מרפאה בעיסוק ללא רשיון משרד הבריאות ולכן גם אינך מבוטחת בביטוח רשלנות מקצועית. זהו משחק באש. בררי עם מעבידיך מה יקרה חלילה במקרה בעיה הנובעת מהעשיה שלך.

jane24

New member
תודה על העצות

תודה.... אני כבר החלטתי לוותר על המשרה, זה לא נראה לי מקצועי בכלל לעבוד בצורה כזו...

למעלה