שאלה בעניין מקצועי

שאלה בעניין מקצועי

אני מטפלת מוסמכת ובכירה בכל מיני מקצועות ברפואה האלטרנטיבית, מאחר והשוק מוצב בעלי מקצוע שכאלה ,רציתי לדעת אם יש לי טעם בכלל לפרסם את עצמי.ואם בכלל התחום הזה מתאים לי. איזו פריסה לעשות?

גב

New member
שלום אניטה../images/Emo24.gif

לפני התאמת הפרישה, מספר שאלות: הדבר הראשון שעולה לי בראש הוא אם את אוהבת לעסוק בתחום הזה? (אם הגעת להיות מטפלת מוסמכת ובכירה אני מניחה שכן). אם התשובה חיובית, הרי שאין טעם לשאול האם כדאי לעסוק בתחום. אם התשובה שונה, אז ננסה למצוא פרישה מתאימה. שאלה נוספת היא מה את עושה כרגע? האם יש לך כבר עבודה בתחום? למה את מבקשת להתפתח - לגבי שאלת הפרסום - האם לפרסם קליניקה שאת עובדת בה או למצוא עבודה. ככל שתתני יותר מידע וככל שיהיה מפורט יותר, כך נוכל לפרש את הפרישה בצורה המכוונת ביותר.

צ ל י ל 8

New member
ואני רוצה להוסיף גם ש...

מסכימה עם גב שכותבת שאם הגעת להיות מטפלת מוסמכת, אני בטוחה שאת אוהבת את זה. אני משערת שכוונתך ב"כדאי" זה האם זה יתן לך תמורה כספית, נכון?

הבעיה שלי היא שאני מרגישה שאני

מתפזרת על הרבה תחומים.אני מאוד אוהבת את המגע הפיזי עם אנשים,מחבקת,נוגעת.ובשמגיע אלי אדם לטיפול אני בהיי. אניאוהבת מאוד להתעסק בתחום של אפיה ובישול ,ומאכילה את המשפחה אניוחברים.ז'א מרגישה שאני פשוט מתפזרת ולא מצליחה להגיע למקום שלי אז מהו בעצם הכיוון שלי?וכן אני רוצה גם גם להתפרנס.

צ ל י ל 8

New member
ומה רע ב..... ?

לעסוק כמקצוע במטפלת וכתחביב כבשלנית? אני לא רואה איך זה סותר אחד את השני
(ואת מוזמנת גם אליי הביתה
) את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל שלי להצליח בעבודה כמטפלת הוליסטית? 5 קלפים+קלף סיכום

זה לא רע וזה לא סותר אבל בכל זאת

הייתי רוצה לדעת. וזה מה שיצא: מה-הירח הפוטנציאל-page of cups שלי-7 חרבות להצליח-2 מטות בעבודב כמטפלת הוליסטית-knight of pentacles קלף סיכום-page of pentacles

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo19.gif

מה-הירח הפוטנציאל-page of cups שלי-7 חרבות להצליח-2 מטות בעבודה כמטפלת הוליסטית-knight of pentacles קלף סיכום-page of pentacles את ממש חרדה לעניין הזה. תראי, לא יהיה לך כ"כ פשוט. דברים אל יזוזו לך כ"כ מהר כמו שתצפי מהם. את אוהבת את המקצוע ואת תעשי הכל על מנת להיות בו טובה. את יסודית בעבודתך. ההצלחה לא תבוא מהר. בתחום הכספי, יהיה רווח, אך שוב אולי לא יספק אותך. בכל אופן, נראה לי שיש עוד הרבה דברים שאת צריכה לבדוק לפני שאת מנסה להפוך את זה למקצוע ממש. עדיין יש דברים שאת זקוקה לבחון מכל ההיבטים. אל תתיאשי.

למעלה