שאלה בעניין מקווה

הילית*

New member
שאלה בעניין מקווה

למבינות העניין- - איך בוחרים מקווה (אם בכלל זה חשוב לבחור..) מה עדיף- המקווה של סביון או המקווה של קרית אונו ובלי קשר- שירי71, את כאן?

מזאלונה

New member
אז ככה.......

הרבנות נותנת רשימה של מקוואות עם דירוג של כוכבים. אני לא יודעת בדיוק מה הקריטריונים, אבל אני הלכתי למקווה של חמישה כוכבים והיה אחלה, עד כמה שיכול להיות.... נקי מאוד ונעים. כדאי להתקשר למקווה כמה ימים לפני שאת הולכת, להגיד להם שאת כלה ואת רוצה לבוא ולנסות לקבוע תור בהתחלה (צריכים לבוא בערב, אז שיקבעו לך מוקדם בערב) ואז לא צריך לחכות בתור ואת יודעת שלא טבלו במים שישים נשים לפניך.... בהצלחה!!!

oritpl

New member
מקוואות

הרבנית נתנה לי דירוג מקוואות של אזור ת"א, מעניין אותך? ניתן להשיג לדעתי כזה דירוג ברבנות שנרשמת בה בהצלחה.

הילית*

New member
תודה. אני קופצת עכשיו לרבנות

כדי לקחת את הכתובה אז אני באמת אבקש

שירי71

New member
תגידו, חובה ללכת למקווה בישוב מסויי

מסויים? האם יש קשר בין ישוב בו נרשמים לבין ישוב המקווה? אנחנו גרים כיום בישוב אחד, נרשמים כנראה בישוב של גן האמנים, ועוברים תוך חודש בערך לישוב אחר. מה עושים?

הילית*

New member
תודה. נראה לי שבאיזור שלי

הם לא נכנסו בכלל לכוכבים אבל אני אבדוק שוב ברבנות

שירי71

New member
בוקר יום רביעי אני כאן עכשיו הילית!

אתמול כבר לא יצא לי לחזור שוב אבל אני כאן היום און אנד אופ... תני סימן?

הילית*

New member
הי שירי, 5 ימים לפני החתונה

ואני חולה... איזה באסה. אז היום אני בבית (למרות שכל הזמן משגעים אותי מהעבודה ואני לא מצליחה לנוח)

*שיר

New member
הילית, תרגישי טוב, זה בטח תשישות

מכל הלחץ והמאמץ המצטבר. אז תנתקי את הטלפון, תסגרי את התריסים, ותלכי לנוח קצת(שימי לב שלא כתבתי לסגור את המחשב...
)

הילית*

New member
../images/Emo25.gif נשיקות! אני אקפוץ לרבנו

ואח"כ אכנס למיטה. כנראה שבאמת זה קטע של תשישות. היה לי שבוע מאוד קשה גם בעבודה

שירי71

New member
הילית תנתקי את הטלפון

חוץ מהקו של הרשת... אם את חולה (ואולי זה נשמע פסיכולוגיה בגרוש) לדעתי הגוף שלך מבקש שקט ומנוחה. אז אם הטלפון מצלצל זה לא מנוחה, ....

מיה :)

New member
יש מקווה נקי מאד בגני תקווה ../images/Emo20.gif

במקרה הייתי שם עם חברה. נקי ויחס טוב. זה נמצא באיזור של ישמח משה, אם את מכירה.

הילית*

New member
אני חושבת שזה המקווה של קרית אונו

וואי, איזה יופי. את יכולה אולי לבדוק אם הייתן במקווה שמוגדר של גני תקווה או מוגדר של קרית אונו כי זה איזור די גבולי. מקווה שאני לא חוצפנית מדי ... אבל אם את יכולה אז המון תודה (או שתתני לי אם יש לך כתובת מדויקת ואני אבדוק, פשוט אני יודעת שבאיזור הזה יש את המקווה של קרית אונו אז אולי זה המקווה הזה)

מיה :)

New member
אני לא יודעת לאיזה אזור הוא שייך

אבל הוא נמצא בתוך גני תקווה (בכיכר של בנק מזרחי פונים ימינה) אבל אני אשתדל עוד היום לבדוק לך את העניין הזה. אני חושבת שזה המקווה היחיד באיזור...(?)

למעלה