שאלה בעניין טקטיקה

שאלה בעניין טקטיקה

אני רוצה לשאול-מה עדיף,לעשות טקטיקה אחת ולהביא שחקנים לפיה או כל עונה לקנות שחקנים ואז לעשות טקטיקה? ג€©וגם מיהו שוער הכי טוב בcm4

aviv_b

New member
אני משחק עם טקטיקה קבועה

השחקנים מוצאים את עצמם משוייכים לפי הטקטיקה. אני לא אשנה בחיים את הטקטיקה שלי. היא כזאת למי ששואל מגן ימני קשר ימני תוקף בלם חלוץ שוער קשח אחורי קשר מרכזי בלם חלוץ מגן שמאלי קשר שמאלי תוקף השיטה עצמה היא שיטה של מתפרצות. כל הקבוצה עושה הגנה, הקבוצה בשיטה דפנסיבית.

טקטיקה יחידה לכל העונה לכל הקבוצה

אלא אם אתה מתכוון לבנות את הקבוצה סביב שחקן אחד. השוער הכי טוב הוא באפון,וזה בדוק

לא יודע מה איתכם אבל......

יש לי 2 טקטיקותת שאני משתמש בהן אחת למשחקי בית ואחת למשחקי חוצ רק במידה ואני צריך לסתגר ולגנוב גול במתפרצת מערך אחד הוא 1-2-1-2-4 מערך התקפייי....כאשר ל2 השחקנים מתחת לחלוצ יש חיצים לצדדים כלפי מטה שמחזירים אותם להגנה הטקטיקה השניה היא 3-3-4 בערך כמו שברצלונה משחקת שזה יכול להתפרש גם כ1-5-4 וזה הגנתי עם יציאה למתפרצות לא יודע מה איתכם אבל אני חושב שצריך מגוון טקטיקותת כדי לנצח במשחק הזה אם אתה מנסה טקטיקה אחת שמצליחה כל אחד הרי מה יצא מזהה? זה כמו שלכל קבוצה שאתה לוקח תביא את אותם שחקנים תמיד מה כל הכיפ בזה בעצם.....הכי כדאי לחקור את המשחק לעומקק אמנם תחטפו תבוסות עד שתמצאו את המערך שלכם אבל לא כל מאמן שבא לקבוצה מצליח על ההתחלהה.... איך נגמר החלוםם הלך הצ'מפיונס אבל שנה הבאה עם חיזוק בתבונה יש סיכוי לגאולההההה

למעלה