שאלה בעניין איי תאילנד

ninale

New member
שאלה בעניין איי תאילנד

איזה מהאיים בתאילנד הוא הכי שקט - יפה - רומנטי - קסום ? אם הייתם צריכים לבחור רק שני איים בתאילנד באיזה הייתם בוחרים? ולמה?? תודה.

dauu

New member
../images/Emo41.gifקופי-פי.קוסאמט.../images/Emo41.gif

למה? שקט-יפה-רומנטי-קסום. כמו ששאלת קוסאמט יותר קרוב לבנקוק וןכן תוך מספר שעות מגיעים לאי-ונחים.

דמיקולו

New member
קופנגאן

למה ? כי אני מת על האי הזה...........הייתי בו כמעט חודש, הכרתי כמעט כל חור בו, ובגלל השקט היחסי בין מסיבות הפולמון............ובגלל שאני מרגיש בו כמו בבית. והבונגלוס שלי שאני ממשששששששש מתגעגע אליו

יוסי212

New member
קו פי פי שקט??

לדעתי קו פי פי הוא הכל חוץ משקט, תורמים לזה עשרות הישראלים שצועקים על החוף "משה תחזיק את הסירה, האישה מביאה את הילדים". לדעתי קופאנגן בהחלט שקט (לא בתקופת הפול מון), ומדהים בדרך המיוחדת שלו. ו...ראיילי ביץ' בקראבי. זה לא ממש אי, אבל בשל הצורה ורכסי ההרים מסביב יש תחושה של אי. הכי שקט שאפשר למצוא, הכי יפה שתיראי בתאילנד (תסלחו לי, אבל שם את קו פי פי בכיס הקטן), ואין יותר קסום ממנו. --הגעה רק ע"י סירות לונג-טייל.

ninale

New member
איך מגיעים לקרבי??

מאיפה ובאיזה דרך?? ואיך מגיעים לקופיפי ?<

NoNoSh005

New member
הדרך הפשוטה והמהירה

להגיע לגרבי היא טיסה מבנקוק לגרבי...הטיסה זולה מאוד מגרבי אפשר לקחת הפלגה לקופיפי . ההפלגה מאוד מהנה והיא חלק מהטיול.

עמית22

New member
פאנגאן שקט גם בפולמון

רק צריך להיות בחוף מרוחק קצת מהאדרין

דמיקולו

New member
את רוב הזמן העברתי בצפון האי

אזור כמעט ללא ישראלים, שלא לדבר שגם כמעט ללא תיירים משום מה. וואי וואי, כמה זכרונות עלו לי עכשיו....... יש לי רעיון........בשרשור חדש .

למעלה