שאלה בעלת אופי שונה..

שאלה בעלת אופי שונה..

בעקבות זה שהרכב הקודם שלנו, <קסנטיה, מי שזוכר> התרסקה לה אל כיכר בהליכי בניה... יצאנו לחפש לה מחליפה. התקציב - 125K על הכביש. הרכבים הבאים בחשבון, מבחינה עקרונית. שיקולים: <לפי חשיבות> אמינות. ביצועים. לאו דווקא בזינוק מהמקום, יותר במהלך נסיעה אחריות - מלאה וארוכה כמה שיותר. נוחות בתפעול הרכב. נוחות נסיעה נוחות ישיבה שמירת ערך עלות אחזקה<דלק.. חלפים.... טיפולים..> קבצות מחיר <מבחינת ביטוח> וזהו בעיקרון.. יש המלצות כלשהן?

sronis

New member
פורד מונדיאו

אמינות - צפויה להיות גבוהה, לא שמעתי על בעיות מיוחדות בחו"ל, שם היא נבחרה כאחת מהמכוניות הטובות ביותר כיום. ביצועים - 145 כ"ס משני ליטר - ביצועים מצוינים. אחריות - שלוש שנים מלאות, הכי טוב שיש כרגע. כל השאר גם בסדר גמור. הנוחות טובה מאוד וכולי... חוצמזה מה עוד כדאי? הייתי אומר לך C5, הרי הייתה לכם קסנטיה ובטח הייתם מרוצים... אפשר גם את כל המתחרות היפניות אם זה עושה לך את זה - אוונסיס, B4. קחו נסיעת מבחן והחליטו, בהצלחה!! רוני

אהממ..

את האמת? זה בדיוק מה שחשבנו.. חוץ מהיפניות.. אבא שלי ירביץ לי אם אני רק אציע דבר כזה...

sronis

New member
אבא שלך יודע מה טוב בשבילו

גם אני הייתי מעדיף את המונדיאו וה-C5 על פני המתחרות היפניות. חבל שללגונה יקח זמן להגיע, היא אמורה להיות הכי טובה. תגיד לו שיקח נסיעת מבחן הא?
רוני

בוודאי שאבא שלי יודע מה טוב..

רק חבל שעם השנים הוא התקלקל, ועכשיו הוא מחפש אוטמט.... ואכן, הלגונה טובה מאוד, ואם היתה, אולי היינו מנסים < למרות שיש לו ניסיון רע מאוד עם קרסו> ואיך שזה נראה עכשיו.. הבנתי שהמונדאו ´טיפה´ יותר יקרה.. אז כנראה ה C5 .. ד.א.... ידוע על בעיות אמינות בC5?

sronis

New member
מונדיאו - 125000 בדיוק

C5 עולה 126000 אני חושב. בעיות אמינות ב-C5? בינתיים לא, לפי הידוע לי. א-ב-ל כמובן שאי אפשר לדעת. זכור שמוסכי לובינסקי והשירות שלו איומים, והאחריות אינה מלאה (שנה מלאה ועוד שלוש חלקית מאוד). רוני

יכול להיות שהיא מעולה...

אבל הוא לא נוכן להסתכל בכיוון של יפניות... <בזה אני תומך בו> אי אפשר להשוות את המושבים של הקסנטיה, למושבים של סוברו..

אילן די

New member
חשבתי שציינת אמינות במקום הראשון

ונוחות מושבים רק בשמיני בערך

צודק.

אבל הנתון שנשכח אינו זה.. אנחנו משפחה בעלת חמישה נפשות.. כולם מעל למטר ושמונים .. חלקנו גם ´גבוהים´ לרוחב... אז. גבי נוחות נסיעה... זה גם שיקול.. הB4 יותר קטנה..

sronis

New member
אם כך אז מונדיאו ו-C5 לוקחים בגדול

תרתי משמע - המרווח במונדיאו פשוט מעולה, וב-C5 לא פחות טוב. המושבים לדעתי נוחים בשניהם, מעדיף את של המונדיאו (ישבתי בהם אבל לא נהגתי באוטו, אז אני לא יודע איך זה בנסיעה) רוני

שי ©

New member
עזוב את ה-C5...

קרא את התרשמותי ממנה בדף המאמרים של הפורום. המונדיאו לדעתי לוקחת ובגדול... שי

למעלה