שאלה בעיקר ל-י"בניקים

מאיושית

New member
מעיינוש../images/Emo70.gif

אז אני רואה שחזרת לעצמך.....
טוב לדעת......

מעין???!!?..

היי מעין... אין לך מה לפחוד מאנשים ספציפים- בסופו של דבר מעטים האנשים ששומרים טינה(אני מקווה...) וחוץ מזה...: לא סיכמנו שאת מגיעה למעלה יוסף???

מ ו ר ע ל

New member
זה בסדר לא פגעת בי

אני לא נפגע בכזאת קלות בדרך כלל אבל בכל אופן זה לא היה כיף לקבל את ההודעות ההן שיהיה לך יום טוב ובהצלחה אני מאמין שמר דהרי היקר יעשה את השיקולים הנכונים

השתגעת ../images/Emo13.gif זאת מכינה באמת

קדם צבאית|סדרש| וחוצמזה זה לא ממש מתאים לי אבל תעשי לי טובה תחפשי שם את ליטל, אחת קטנה כזאת (אחת מהמכינה) ותמסרי לה שאיתמר הג´ינג´י מאוהל המאבק מוסר לה שלום, ושתתקשר אליו

fresh mishmesh

New member
שמתם לב

שהרבה מפה אמרו באר טוביה?... נראה לי שאנשים חושבים שאנחנו מאוד מאתגרים... מסוג המועצות האלה ששום דבר לא מתפקד בהן כמו שצריך אז כן, הרבה פעמים זה ככה והרבה פעמים זה ממש לא! כמו שהדס אמרה פה באחת ההודעות- יש הרבה רעל פה, רק שהוא מנותב למקומות לא בהכרח נכונים... מצד שני, זה חצי משמח ככה שהרבה רוצים אותנו אני מקווה רק שבסוף באמת יהיה גרעין..

kedeman

New member
יש איזשהו קסם לגרעין ראשון

אין לך עדיין מסורות של הגרעינים הקודמים מה שאתה עושה זה מה שיהיה שנה הבאה אין שום השוואה לגרעינים קודמים - אתה הראשון לגמרי זה נראה הרבה יותר מאתגר ואני לא יודע מה עם אחרים אבל זה נראה גם כייף כמו שאמרתי אתה זה שיוצר את המסורות ומה שאתה עושה זה מה שיכירו במועצה בתור תפקיד של גרעינר

הסיבות לבער טוביה-

אנשים רוצים את בער טוביה כי זה גרעין ראשון כלומר הסטוריה תמיד זוכרים את הגרעין הראשון! אבל סיבה הרבה יותר חשובה מזה זה שגרעין ראשון זה קריעה גם אם הוא במועצה הכי קלה שיש...זה מאוד קשה להקים גרעין לבסס אותו ואת תפקידו במושבים (שרגילים לעבוד בלעדיו וכן זו מתכונת שונה לגמרי ,גם פה במטה יהודה הדברים השטנו לגמרי מעז בו הגרעינרים) ובעצם לגרום לזה לעבוד....לא פשוט בכלל.... אגב, אני לא רוצה את בער טוביה המטרות שלי מהשנה הם בכיוון אחר ואני בוחרת מועצות ע"פ כמות הזמן שיש לי במושבים ודברים כאילו

למעלה