שאלה בעיקר לנשים..

ליאהה

New member
איזה שטויות

אצל "דתיים" אין סקס ? (ברור שיש--אבל בחדרי חדרים..)

touti

New member
ואני חשבתי שעברנו את הגיל

של ללכת ולספר לחבר'ה...

דור היקר/ה קצת הסבר...

גם דתיים עושים סקס, וזה נושא שמעסיק את כולם _כולם_! כולל את שם ניקוד וגלמור. אבל מה שמקובל הוא לדבר יותר מרומז וקצת פחות ישיר. זה ההבדל העקרי . אפשר וחשוב לשאול את מה שרוצים אבל רצוי בצורה עדינה יותר ומרומזת. ואם היה קצת יותר רקע לגבי מצבך נשוי/גרוש ? עם ילדים /בלי? היה יותר קל לענות ולהסביר בגדול כמעט כל אחד שהתגרש חווה ירידה רוחנית מהמדרגה הדתית בה היה. וזה די תלוי מה הרמה ההתחלתית של כל אחד . לא מאמין שיש בינינו כאלו שבגדו/בוגדים אבל לך תדע

מי שמך למדבר בשמי?

אתה חצוף . זה א`. ב` דיבורים על חיי מין בכלל לא מענינים אותי. זה כמו שתדבר על תענוג שלך מעשית צרכים בשירותימ. מגעיל.

וואלה... התפרקויות עם גברים זרים....

כאילו דא... אם אני יודעת איך קוראים לו אז הוא זר? מזכיר לי משהו.... מליון פעמים שיננתי לבן שלי לא להכנס לרכב עם מישהו זר, ואם מישהו יעצור לידו ויציע לו ממתקים אז לברוח מהר ובשום פנים ואופן לא להכנס לרכב. יום אחד הוא מספר לי (היה בן 8 אז), שהוא עמד בכניסה לאיזה ישוב שהיה לו שם חוג, והוא פחד ללכת שם לאורך הכביש כי היה חושך, וכשמישהו עצר לידו, הוא נכנס לרכב ונסע איתו לתוך הישוב. מיד נדהמתי, איך נכנסת לרכב עם גבר זר, אחרי שכל כך הרבה הזהרתי אותך? אז הוא אומר לי: אבל הוא לא הציע לי ממתקים.... ומי שמאוד שמרה נגיעה כשהיתה נשואה?..... מה זה ההתפרקויות הללו עם גברים זרים?
וואלה... יש מילון לדברים האלו?

למעלה