שאלה בעיקר לנשים..

dor1020

New member
שאלה בעיקר לנשים..

לאחר הגירושין,הרשתן לעצמכן לחרוג מכללי הצניעות או שהמשכתן לשמור?כלומר, היו לכן התפרקויות עם גברים זרים וכו`? וקרה גם שבגדתם במהלך הנישואין?שאלה זו הינה גם לגברים.

ליאהה

New member
התפרקות..???

דווקא התחברות... לדעתי סקס זהו צורך בריא וכל אשה וגבר הבריאים בנפשם ראוי להם לקיים מערכות יחסים יציבות ורציניות (לא סטוצים) הכוללים מגע מיני (אפשר גם מקווה) .

dor1020

New member
כן,אבל את יודעת,

מגע קטן מוביל לבגידה.וחוצמזה,זה תלוי אם את שומרת עם בעלך טהרת המשפחה,אז בכלל ברור שאין מה לדבר על מגע הכי קטן עם גבר זר.

ליאהה

New member
הבנת הנקרא.

כל עוד לא בגידה---->>>>> כל עוד לא חיים עם בנזוג . מבינה??????????? הסבר יותר לאט: בזוגיות אין מקום לשום מגע או קשר עם אדם אחר. ק פ י ש ?

להבליט שוב היותה של ליאאה לא שומרת

תורה ומצוות. במקומה הייתי שוקל פעמיים תוכן ההודעות ויכולתם לפגוע ברגש של אלו שנמצאים כאנ. ליאהה יקרה על צורך חיי המין תוכלי לדבר בפורום אחר. אנשים שמנהלים אורח חיים זהה לשלך דאגו להקים כזה.

לא התפלאתי ליאהה

לא התפלאתי לראות אותך מסונוורת על ידי יצר הרע,רודפת תענוגות בהמיימ, חסרת משעמות החיימ,גאון יעקב, רגש היוקר של שמירת תורה ומצות.זה מה שאתמ-חילונימ. אין לך בעיה לאכול אוכל שאני אוכל ולי כן יש בעיה לאכול אוכל שלכ.חילוניות שלך לא עיקרון אלא חולשה.

מי שמך לצנזור ? וכי רק דעותיך צריכות להשמע?

אני דתי ויכול לדבר בדיוק באותן המילים שדיברה בם ליאה . באם אתה חושב אחרת זכותך להביע מחאה או לבקש להצניע יותר אבל תרצה או לא יש גם הרבה שומרי תורה ומצוות שחושבים ככה ( על אף הניגוד והבעיתיות בכך) ובכלל לכל אחד יש במערכת הערכים שלהם דגשים שונים בעוד כולנו חייבים באותן המצוות כל אחד מאיתנו שומר ומהדר יותר במצוות שונות. אצל אחד זו הצדקה אצל השני טהרת המשפחה ונגיעה, אצל אחר שבת וכ"ו כולל אותך. אם תסתכל בראי נפשך תראה כי גם אתה חוטא במודע בסוגים שונים של מצוות רק שלך נראה כי הנגיעה הזו חמורה מדברים אחרים?! ומי תקע לידך שמה שאתה לא מקפיד בו חמור פחות?

אני לא צנזור

אתה לא מודע למשמעות מילה של צנזור ומשתמש בה.ובטח אתה דן אותי לכף זכות וחושב אותי למקיים תורה ומצוות בשלימותמ! אין לך שום דבר להתלות ולומר שזה לא כנ. חבל שאתה מנסה לדחוף את אף שלך המיותר בדברים לא לכ.כמו עוד כמה פה.הסבר היחידי לכך רגשי נחיתות ואשמה...

המשך

במקום לעשות תשובה אתה ככל הנראה בוחר להתדמות לאדם הראשון `אכלתי ואוכל עוד`.מצער לראות אנשים שבמקום להודות על הטעות מחפשים חברים לצרה להשלות את עצמם במטרה להרגיש עלק שלמים עם עצממ. את אלוקימ-דיין אמת אדם לא יכול לרמות.את עצמו כנ.ומודה ועוזב ירוחמ.

גלמור32

New member
אם כל הכבוד זה לא מתאים! למי שיש צורך

ניתן לברר בפרטי בצאט או במסרים זה עדיין פורום גרושים דתיים

למעלה