שאלה בעיקר לבנות:)

OtocolobusManul

New member
שאלה בעיקר לבנות:)

מה אתן חושבות על הגברים שנהוגים לזרוק את הגרביים המשומשים שלהם על הרצפה, ככה שהם בסופו של דבר נהיים מפוזרים בכל מרחב של החדר?
האם בגלל הסיבה הזאת אתן תפסלו את הגבר?

אביeג7

New member
כן,זה נורא. זה הדבר הראשון שאני

בודקת אצל גבר.
מה הוא עושה עם הגרביים שלו.
ובשלב יותר מאוחר,מה גודל הגרב

שKקירה

New member
אני חושבת ברצינות רבה

שזה חינוך גרוע וזה יכול למרר לי את החיים... מה כ"כ קשה בלשים דברים במקום שמיועד להם? תאר לך שגבר חולה כדורגל כל משחק יצטרך לחפש מחדש באיזה ערוץ משדרים הוא היה מתחרפן מזה לא????

KUK NICK

New member
צודקת, אני גם לא אוהב אנשים לא מסודרים

למרות שהדוגמת הכדורגל לא טובה, כי היום יש באמת איזה 10 ערוצי ספורט לא כולל ערוצים 11,10,22 שגם הם לפעמים רוכשים זכויות שידור על משחקים ולפעמים באמת לוקח שעה לבדוק איפה המשחק משודר.

בשביל זה אני קונה מנוי והולך למשחק פיזית

מצידי..

אם מדובר על מגורים משותפים..שיפזר את כל הגרביים שלו ברחבי הבית...יעזור לי לריב ולהתווכח איתו על זה? לא...
כשהוא יצטרך גרביים נקייים...שיחפש...

אני לא אפסול מישהו רק בגלל התנהגות כזאת אבל אני בטוח ארים גבה לתופעה..
כי רוב הסיכויים שאם הוא מתנהג ככה כנראה שהוא מתנהג בצורה כזאת גם על דברים אחרים..
אהיה עם היד על הדופק..

נפסלת בגלל גרביים?

מכירה זוג אוהב

שנפרד על זה... ממש ככה.
הוא היה זורק בגדים ולה נשבר לאסוף אחריו, עד שיום אחד הוא הבהיר לה- שהוא מצפה שהיא תמשיך לאסוף, היא לא הסכימה וככה זה פחות או יותר התפוצץ.

מי אוסף אחריו???

בן זוגי האחרון הבין אחרי כמה פעמים שלא היו לו תחתונים וגרביים נקיים שלכביסה אין רגליים שמביאות אותה לסל כביסה בעצמה....

shayCn

New member
איכס.זה פשוט איכס

למה לשתף אותנו בדבר כזה??

הלכתי להתחלחל לרגע

למה להתחלחל?

סה"כ בשפה פשוטה ציינתי שבשביל שיבין שאני לא משרתת שאוספת אחריו על הכביסה להגיע לסל כביסה ולא להישאר זרוקה (אפילו בערמה אחת בחדר), לצערי זה קרה רק לאחר שגילה את המחסור בפרטי לבוש מסויימים

shayCn

New member
כמובן

זה היה בציניות.
הוא מטונף בצורה אקסטרימית

KUK NICK

New member
איזה התחשבנות קטנונית

את לא אמא שלו, את חברה שלו, לא יקרה לך כלום אם תאספי אחריו, זה האופי שלו, קבלי אותו כמו שהוא. אני בטוח שגם הוא היה עושה דברים בשבלך שלא בא לו.

בזוגיות אמיתית אין חשבונות וניהול פינקסים.

Anna begins cc

New member
אני בוכה פה מצחוק. בוכה.

זו אחת השאלות הטובות ביותר שראיתי בכל השנה וחצי שלי פה בפורום.

למעלה