שאלה + בעיה.......

Natali s

New member
שאלה + בעיה........./images/Emo26.gif

שלום, קוראים לי נטלי ואני כעת עולה לכיתה י'ב. אני יודעת שאתם לא סובלים שאלות על הבגריוית... אבל בשנה הבאה אני צריכה לביים את אחת הפקות הגמר של המגמה שלי... עכשיו יש לי בעיה קטנה... אנחנו רק בנות..... בהפקה שלי כמובן... ומאוד קשה למצוא מחזות שהן רק של בנות. (עשו אצלנו כבר את סליחות ואת החברות הכי טובות..) יש לכם אולי רעיון בשבילי
אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

miki barrr

New member
תקשיבייייייייייייי

אם אתן רק בנות,יש מחזה מצויין,שאת בטוח מכירה,בית ברנרדה אלבה,העלו את זה אצלנו,וזה מחזה ממש מרגש וטוב,תקראי את המחזה,תגידי אם אהבת,ואז אני יכולה לתת לך א אלו רעיונות,אצלנו הדמו לזה תחושה של בית משוגעים,את צריכה לקרוא כדי להבין:) בעיקרון המחזה נראה ממבט ראשון כדי משעמם,אבל איך שמעלים את זה,,וצורת הבימוי כמובן,ואם יש לך בראש רעיונות טובים...זה יכול לצאת מצויין,צריך משחק טוב של ברנרדה כמובן,שהיא דמות מפתח:) המון המון בהצלחה..

ד"א- אנחנו העלינו סצנות מתוך

"בית ברנרדה אלבה" אני באופן אישי לא אהבתי את המחזה. אבל מה שאת כן יכולה לעשות זה לעשות עיבוד של כמה מחזות למחזה אחד- זו עבודה קשה אבל יכול לצאת לכם משהו אדיר.. רק של בנות. הכל תלוי בכם- זה כנראה מה שאנחנו עושים. רק בנות יכול להיות גם יתרון גדול.. במיוחד המתח שיש כשזה רק בנות. אישה לאישה זאב. חחחחחחחח........ סתם סתם. אבל מה שכן זה באמת יכול להיות יתרון..תשחקו עם העובדה הזאת קצת. בנות יכולות גם לבשתגע בלי בנים.. _כמובן שגם להיפך.. הכל יכול לשחק לטובתכן.. השאלה איך את עושה את זה)

היי נטלי../images/Emo70.gif אני בדיוק באותו מצב../images/Emo70.gif

יש ספר מיוחד בשביל זה.. אממ... הכל תלוי גם בכמה אתם.. (אל תדאגי אם אנשים לפנינו מצאו- גם אנחנו נמצא.)

ואם בכל זאת לא מצאת מחזה מתאים

ואת ממש רוצה להעלות אותו, יש לך שלושה פתרונות אפשריים: 1. אם זה לא קריטי - להפוך דמות זכרית לנקבית (תלוי כמובן במחזה. 2. שבת תשחק בן (תלוי בעיקר בקבוצה). 3. לקחת מישהו מבחוץ שישחק את התפקיד (תלוי בגודל התפקיד). בכל אופן, כמה אתן בקבוצה?

anabar

New member
יש לי אחלה מחזה בשבילך!

קוראים לזה "שמונה נשים", אני לא זוכרת את שם המחזאי/ת אבל עשו מזה גם סרט. זה ממש אחלה מחזה וזה בול ל-8 שחקניות שזה בטח בערך הגודל של הקבוצה שלך, לא? טוב, בכל מקרה, אני ממש ממליצה. תקראי ותגידי לי אם אהבת...

למעלה