שאלה בעברית

שאלה בעברית

שלום לכולם יש לי צפצופים חזקים מאד באזנים שבאים והולכים .זה קיים עקב פגיעה עצבית מתישהוא בעברי מסיבה כלשהי בעבר..היות והצפצופים האלה מאד חזקים נאמר לי ע"י רופאי א.א.ג שזה כתוצאה מהפגיעה העצבית ושאין הרבה מה לעשות.. לכן פניתי לרפואה משלימה ואני בטיפול של דיקור סיני.. הבעיה היא שחוץ מהעובדה שדחפו לי כמה מחטים קטנות באזנים אין שום סימן לשינוי כלשהו.. נאמר לי על ידי המטפל שזה לוקח כמה ימים עד שזה משפיע(דחפו לי את המחטים בשבוע שעבר) בינתיים זה לא עוזר..והצפצופים קיימים זה אומר שהטיפול הזה נכשל ? צריך לחכות בסבלנות? מה עושים? יש למישהו רעיון?

אסתי123

New member
ציפצופים באוזניים

האם אתה יכול לשחזר מתי החלו הציפצופים ומה קרה לך לפני שהחלו. האם עברת משבר, קונפליקט, מריבה עם אדם קרוב, דיכאון......?? כל תהליך טיפולי לוקח זמן. גם כשאתה הולך לרופא קונבנציונלי הרי מעצם הביקור אצלו אינך מבריא וגם אין לך ציפיות שכך יקרה. תן לזה הזדמנות. אם לא תיראה שיפור חפש אלטרנטיבות. בהצלחה.

בוא נעשה סדר..

טיניטוס הינה תופעה של ציפצופים באוזניים וסימפטום ידוע ברפואה הסינית . אנחנו מחלקים את הציפצופים בעוצמתם לחזקים וצורמים מול חלשים ועמומים ועפ"י זה עושים אבחנה ראשונית. מקור הציפצופים החזקים הינם בכבד , בשעת התפרצות אנרגיה הנובע בד"כ מאגירת כעסים , מצבי לחץ ולקיחת תרופות לתקופה ממושכת . הציצפופים החלשים מקורם בחולשה של הכליות הנובעים מפחד גדול , זיקנה, או מחלה כרונית ארוכה.. עפ"י הבנתי ציפצופיך הם חזקים ונובעים מבעיה עיצבית כתוצאה מפגיעה עיצבית אם הבנתי נכון - אז כל הסיפור משתנה - היינו הציפצופים הם לא סימפטום אלא תוצאה של פגיעה ממשית . הצלחות טיפול בבעיות עיצביות הם לא מהגבוהות ( אם כי אפשריות) ועד כמה שאני יודעת בוודאי אין תוצאות במס´ ימים ואפילו לא שבועות - אם בכלל. אינני יודעת אצל מי אתה מטופל ,ובאיזה שיטה הוא מטפל , אם היית מטופל שלא לא היית מקבל הבטחה להצלחה מסחררת ובטח לא בימים..

למעלה