שאלה בסיסית:

שאלה בסיסית:

יש כללים מפורשים לקריאה בקלפים ? כלומר, האם תמיד קלף X (או סדרת קלפים Y, לא יודע איך זה הולך), אמורה לנבא דבר מסוים ?

בדרך כלל כן

אם שאלת על עתיד הקשר שלך עם מישהי ויצא קלף כמו עשר הגביעים הרוב יסכימו כי לקשר עתיד ורוד, במיוחד עם יצא איתו עוד קלף שיתמוך בפירוש הזה (שני הגביעים, ארבע המטות, הכוהן הגדול...)

רשף כשף

New member
תלוי

1. מי פורס לך בקלפים 2. האם הוא יועץ או נביא 3. לא הכל הולך לפי הספר, זה לא משוואה מתמטית. לעיתים דווקא על קלף מסויים תקבל פירוש הפוך משני מפרשים שונים.

אם אני מקבל 2 פירושים שונים

לאותו קלף, מה אני אמור לעשות עם זה ? ללכת לקורא שלישי שיאמר לי מי מהקוראים הראשונים צודק ?

נניח שאני רוצה חוות דעת שניה

לא משנה למה, העיקר שאני בסיטואציה של שתי קריאות שונות לאותו הקלף. אם כבר, יש עניין יותר פשוט: אם יש כללים ברורים לקריאה בקלפים ואני הולך ליותר מקורא אחד, הרי שמן הסתם לא יתקבלו בדיוק אותם הקלפים (בסבירות מאוד גבוהה) ואז כביכול ייקבעו לי שני גורלות שונים (או מה שביקשתי, לא משנה). מה שאני חותר אליו (בין השאר) הוא השאלה, למה בעצם צריך קוראי טארות ? אם יש כללים, וממילא הכל ידוע, קנה ערכה של קלפים ונבא את עתידך בבית, לא עדיף ?

רשף כשף

New member
אין כללים ברורים

ואי אפשר להשליך ממה שמישהו אחד אמר על מה שמישהו אחר אמר. קלפים זה לא מתמטיקה, ואם אתה רוצה חוות דעת שניה, סימן שלא התחברת לפירוש שקיבלת, או שאתה מסרב לקבל אותו.

dmmr

New member
פעם בכמה זמן צץ לו בחור חמוד ושואל

"מה בעצם אתם עושים פה..." לא כל הקוראים מנבאים עתידות. נכון ,הכל ידוע ....אבל אתה בוחר את הבחירות .... אני יכולה רק לנסות לכוון אותך. אתה תחליט מה תעשה. יתכן שבסופו של דבר תשנה את הבחירות . לכן אני לא בעד נבואות ובטח לא כאלה שמתגשמות. הקלפים הם כלי מצויין למתן יעוץ. כמובן שבכל תחום יש טובים יותר ומקצוענים פחות. ו...... וואלה ,כן. ..... הרי כל הקוראים מנסים בהתחלה על עצמם ...או במילותיך ......"לנבא את עתידם בבית...".

רשף כשף

New member
מי אמר שצריך קוראי טארוט

אם אתה לא צריך אז באמת לא יהיה נכון לך ללכת לקורא בטארוט. אם אתה יכול לקנות ערכה ולפתוח לעצמך, נהדר, לך על זה. על עצמי אני יכולה לספר לך שרק בשנה האחרונה אני מצליחה לפתוח לעצמי בקושי רב, וגם רק בנושאים מסויימים. זה מאוד קשה להיות אובייקטיבי לגבי עצמך. כמו שנאמר "הסנדלר הולך יחף"

אוקיי, זה מעניין אותי

מה הכוונה ב"בקושי רב" ? ולמה את מתכוונת בביטוי "מצליחה לפתוח" ? במה מתבטאת ההצלחה ?

רשף כשף

New member
לקרוא לעצמך

על מנת שתוכל לקרוא לעצמך אתה צריך לשחק שני תפקידים- לשים את עצמך גם בעמדת ה'שואל' וגם בעמדת ה'קורא', שזה אומר גם לשאול את השאלות וגם לענות עליהן. כמו "לשחק שח עם עצמך" ולא להיות "בעד" אף אחד מהצדדים. זה מאוד קשה. כמו להיות גם הקרופא וגם החולה בעת ובעונה אחת. עד לא מזמן, כאשר הייתי מגיעה לעמדת ה'שואל' הייתי שוכחת את כל החוקים, מעגלת פינות ומנתבת את התשובה שמתקבלת כך שהיא תתאים למה שהייתי רוצה שייצא בקלפים. עם הזמן הצלחתי ליצור את ההפרדה הזו, אבל לא בכל הנושאים. בנושאים שבהם אני מעורבת רגשית (זוגיות למשל) עדיין קשה לי לעשות את ההפרדה ולפרש את מה שיוצא בהתאם למציאות (שלעיתים מנוגדת לשאיפות הרגשיות שלי). בשאר הנושאים (עבודה, בית, חברים) אני מצליחה לעשות את ההפרדה הזו.

זה מאוד משנה למה .

כי אם הבנת את התשובות אז אין צורך בעוד קריאה ובעוד חוות דעת. יש הבדל בין תשובה ברורה לתשובה שלא מוצאת חן בעיניך... למה צריך קוראי טארות ? התשובה נמצאת בגוף השאלה שלך :) קוראי טארות אינם דווקא מנבאים את העתיד ואם אתה מעונין בניבוי העתיד ותו לא אזי אתה באמת יכול לרכוש קלפים וספר ולנבא לעצמך.

למעלה