שאלה בסיסית

AMIT23y

New member
שאלה בסיסית

היי רציתי לדעת שני דברים : 1. מדוע כאשר אני משתמש בVST ב A1 ובוחר בכלי כל שהוא, אז הכלי לא מתנגן בצורה אחידה אלא הוא משתנה עם הזמן כאילו מחובר אליו איזה אפנן ? איך אני מבטל את זה ? אני רוצה שהוא יהיה אחיד לגמרי ללא שינויים, או פשוט לשנות אותו כשארצה בזמן אמת. 2. איך הופכים קובץ מהקיובייס לWAVE או MP3 או כל דבר אחר ?? תודה .

S l nC O

New member
כמו שכתבת

כנראה שאותו סאונד עובר מודולציה (של פיץ' או כל דבר אחר) וזה מה שגורם לו בכל לחיצה להישמע אחרת. תנסה לשנות ב-A1 את צורות הגל המשפיעות על המודולציה (בצד שמאל למעלה), כמו כן מהירות האיפנון ועומק, אולי זה יעזור לך להבין קצת יותר מה קורה, למה ובאיזו תכיפות. לגבי השאלה השניה אתה יכול להשתמש בכל קונברטור הכי פשוט, תוכנה פשוטה לעריכת אודיו, ועוד יותר פשוט, ב-MEDIA PLAYER.

AMIT23y

New member
שאלה שנייה

כנראה לא הבנת , אני רוצה להפוך יצירה בקיובייס לMP3.... אני אמור לעשות זאת דרך קיובייס לא ? איך אפשר להפוך קובץ דרך MEDIA PLAYER ?

pcp1

New member
יש תוכנה חינמית

ופשוטה מאוד מאוד מאוד שאני עובד איתה שניתן בעזרת להמיר קבצי WAV לMP3 קוראים לה DBPOWERAMP MUSIC CONVERTER אני מקווה שתצליח למצוא אותה אם יש לך בעיה אז כנס לאיסיקיו שלי ואני ינסה לשלוח לך אותה המספר זה 295715986 לא מבטיח שאני יצליח

למעלה