שאלה בסיסית....

sagime

New member
שאלה בסיסית....

בניתי MIDI Track שמבוסס VSTI (כלומר ה Output מחובר לכלי VST). עכשיו אני רוצה להקליט את התוצאה, לערוץ אודיו. איך אני עושה את זה? מחבר את המחשב למערכת ובחזרה למחשב? או שמכון את ה INPUT לערוץ ה WAVE במחשב? או דרך אחרת? והאם בכל יש צורך לעשות את זה? תודה רבה

sagime

New member
תודה על התגובה המהירה, וגם...

אני לא מבין איך זה בדיוק עובד....איך מערוץ מידי יוצא אודיו בלי שצריך להשמיע את זה ולהקליט....

sagime

New member
אז בעצם...

אני יכול לעשות קטע שכולו ערוצי VSTI ואז לעשות EXPORT AUDIO MIXDOWN להכל כאודיו טרק אחד? בלי שיש לי אפילו טרק אודיו אחד בפרוייקט??

kundara

New member
אם סיימת את תהליך המיקס..

אבל בכל זאת, תמיד עדיף להשאיר כל ערוץ בנפרד, יותר מקצועי ושימושי

lo siento

New member
והכי חשוב...

לבדוק ששום דבר לא מגיע לדיסטורשן/פיק/כל הגדרה אחרת אפילו עדיף להוריד כל ערוץ בנפרד,פלאט ואז לעשות מיקס אבל זו כבר דרך עבודה רק לזכור,שלא יעבור את ה-0 דיבי,נקודה. .Siento

kundara

New member
מה? להוריד כל ערוץ בנפרד? למה?

להוריד את כולם ביחד

lo siento

New member
קוני?

אני בשוק אחי,מיקסים עושים באודיו זה גם מקל על המערכת וגם יש לך שם אינסוף אפשרויות כאילו,גם במידי אבל עדיין,יש גם כאלו באודיו .Siento

kundara

New member
שמע

אני דיברתי על להוריד ערוץ ערוץ בנפרד לשקט ואז לעשות מיקס. או שלא הבנתי את שוקי, הוא מדבר פה על מידי, שמידי זה פקודות... לגבי האודיו, אני עושה מיקס לVST, ואז מעבירים לאוודיו (אם צריך). אבל לגבי זה, כל אחד והדרך שלו

lo siento

New member
קוני,גם אני לא הבנתי אותך אחי

אני מדבר על בקטע של לעשות מיקס להוריד ערוץ ערוץ,כל מידי בנפרד ואז לעשות את המיקס כשכל הערוצים באודיו כלומר,להמיר ערוצי מידי לאודיו,כמובן אחרי שסיימת איתם והכל ואז לעשות "המשך עבודה" עם הערוצים באודיו לגבי מידי,אני יודע שזה פקודות,אל תלכלך
.Siento

kundara

New member
אה, תלמד להסביר את עצמך

חוץ מזה, מעבירים לאודיו כשיש עומס, כשאין עומס אפשר לעשות מיקס עם ערוצי VST. למה לא?

HeavenlyB

New member
VSTi - סיכום

כלי ה VST הוא אותו דבר כמו מודול סאונד חיצוני. הוא משמיע אודיו. או כלי שמופעל ע"י מידי, כמו כל מודול אחר, והמידי נותן לו פקודות לנגן אודיו. כשאתה עושה אודיו מיקסדאון, אתה לא עושה מיקסדאון לערוצי המידי, אלא לאותם כלי VST שמוציאים אודיו. לא חובה להקליט בזמן אמת, כי הכל נמצא בקיובייס, ולכן הקיובייס לוקח את הזמן שלו, כמה שצריך כדי לפענח את האינפורמציה ולהפוך אותה לקובץ מיקס.

סיכום שני../images/Emo13.gifלמי שיש קונסולה לעשות

סאונד למיקס,עדיף לעבור דרכה בהקלטה ולחזור למחשב מאשר לעשות אקספורט. מיקס אמיתי ומיקצועי מעבירים דרך קונסולה.האקספורט היא אופציה זמינה להמרת תפקידים של midi vst file נפרדים.ברגע שהטראק מושלם במידי עדיף לעשות מיקס חיצוני.

HeavenlyB

New member
לא תמיד נכון

הקונסולה של פרוטולס היא בעצם שלט אחד גדול, והסאונד נשאר בתוכנה. אתה עדיין עושה אקספורט בתוכנה. היום הרבה מערכות מתחילות להיות ככה, כי המחשבים נהיים מספיק חזקים כדי לעשות את כל המיקס בהם. אם יש לך קונסולה, והיא לא דיגיטלית, אתה בעצם מאבד דור. רק אם היא קונסולת יקרה באיכות טובה, והציוד שיש לך שווה את זה, אז זה כדאי. אם לא, עדיף למקסס בתוכנה. אתה לא מאבד איכות.

כןכן לא דיברתי על ציוד כזה לאנשים פ

פה אין ציוד כזה חבריקו. דבר שני מה שאמרת לא סותר ולו כמלא נימה את מה שאמרתי. ואחרון,לא דיברתי על פרוטולס, בהצלחה.

למעלה