שאלה בסיסית

tuviak

New member
שאלה בסיסית

אני התחלתי ללמוד דוט.נט וC#. יש לי כמה שאלות כלליות שחשובות על-מנת לדעת במה כדאי להשקיע זמן. האם C# היא שפה שעובדת בריאל טיים? בספרים שאני הספקתי לקרוא זה לא כתוב. מה יותר כדאי ללמוד לעבודה עם דוט. נט C# או VB.NET? האם ניתן למצוא לדעתכם עבודה עם C# בלי נסיון אבל עם נסיון של 4 שנים ב-ASP? אודה על תשובותכם.

tc2000

New member
תשובות

האם C# היא שפה שעובדת בריאל טיים? - כל בעיית תכנות שחשוב שתתבצע בפחות מפרק זמן מוגדר מראש יכולה להיקרא real time. לכן בכל שפה אפשר לכתוב אפליקציות real time. הבעיה היא כאשר פרק הזמן הנדרש קטן משמעותית ממה שיכולה לספק שפה עילית, ואז בדר"כ משתמשים באמסבלר. ב-.NET ניתן לשפר ביצועים ע"י בחינה של ה"אסמבלי" של ה-.NET (בחינה של פקודות ה-MSIL). אם רוצים יותר מזה - צריך לרדת לאמסבלר של המחשב, אבל כעיקרון תכנות בשפות עיליות ובמיוחד OO כמו .NET לא כ"כ נחשב כ-real time. -כדאי ללמוד C#. היא יותר נפוצה ויש בה תמיכה בדברים שאין ב-VB.NET (העמסת אופרטורים וכו'). - עם C# ללא ניסיון ו-4 שנים ניסיון ב-ASP אפשר למצוא עבודה ב-ASP.

tuviak

New member
אתה יכול להמחיש?

לגבי תשובתך האחרונה: ניתן למצוא עבודה ב-ASP או ב-ASP.NET?

tc2000

New member
ב-ASP

תיכנס לפורום מובטלי הייטק. יש שם אנשים עם תואר ובלי ניסיון שלא מצליחים למצוא עבודה. מה שחשוב היום בחיפוש עבודה זה ניסיון. אם אין לך ניסיון - יהיה לך מאוד מאוד קשה למצוא עבודה בתחום. הידע ב-C# יכול לעזור לך במקום בו מפתחים ב-ASP ורוצים בעתיד לעבור ל-.NET.

למעלה