שאלה בסימסיטי

avia0911

New member
שאלה בסימסיטי

כשאני שם שכונות, אזאני דואג לשים ה-מ-ו-ן מוסדות חינוך, גנים ,ופארקים ואני רואה שההשכלה שלהם והאבטחה והתנועה ובכלל הכל בירוק חוץ מהסביבה שזה באדום, למה? הרי כל הדברים האלה יוצרים סביבה טובה וגם. כשראיתי שההשכלה יורדת אז הסביבה עולה

simi kaTan

New member
תשובה...

אולי זה אדום בגלל שיש בעירך זיהום אוויר
אם הסביבה במצב עגום,לך לגרף,ותיראה אם זיהום האויר במגמת עליה או ירידה.אם הזיהום במגמת עליה,בנה פרקים במקומות בהם זיהום האויר נוצר. כמו כן,אני מציע לך בהתחלה כאשר אין לך עדיין עיר,לשתול מלא מלא עצים,לכסות את כל השטח ביער גשם ענק-התוצאה תיהיה טובה,משום שהזיהום לא יהפוך לזיהום באמת משמעותי,שגם יכול להבריח את תושביך.

גלושש

New member
נ"ש שוב.. חחח

עדיין לא הצלחתי לעלות כסף... אחרי שאני עושה ctrl+ shif+C ונפתחת השורה הזאת למעלה, ואני מקלידה את אחד מהקודים ועושה אינטר לא קורה כלום... בבקשה תעזרו:]

avia0911

New member
וגם

אם אני אבנה בכל העיר רק שטחי משרדים אז ייבנו גורדי שחקים (באזור המשרדים)?

avia0911

New member
הקפצה

שדגכדגכשדגכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

simi kaTan

New member
תלוי...

תלוי מה מצב זיהום עירך. אם בעיר שלך הזיהום נמוך,יש סיכוי חיובי לצמיחה של גורדי שחקים. כמובן שגם הביקוש למסחר גבוה משפיע כאן,מצבם החינוכי של תושביך,בריאותם,ועוד.

למעלה