שאלה בנות

שאלה בנות../images/Emo163.gif

אז ככה היום זה היום השביעי מאז ההיסטרוסקופיה הניתוחית שעברתי...... למי שעברה מבינה יודעת ...... אני עדיין מדממת התחיל בחלש והתחזק... ההגיון אומר הפוך אבל לא אצלי משום מה.....
אין כאבים רציניים לפעמיים תחושת כאב כהה בבטן התחתונה ובגב קצת בכתפיים כמו "בימים הטובים" רק חלש בהרבה. דבר מוזר נוסף שקורה זה פיקים מוזרים בבטן כמו בלון שמתנפח ומתרוקן
{ולא זה לא....
גזים (ליהי)}
כמובן שדיברתי עם סוריאנו - הוא אמר לא לדאוג אבל להישאר עם היד על הדופק. ב- 14/6 בבוקר אני בבקורת בתה"ש אצל סוריאנו....בנתיים אני מאבדת דם ולא מעט וזה מחליש אותי ולא הפסקתי את הגלולות. מי יודעת מי מבינה עצות רעיונות הצעות {אין אייקון של איש חכם}
או סתם תגידו שאפסיק לבלבל לכן במוח כי אתן רוצות ורצות לנוח על הספה
לפני שהבעל תופס את המקום

lee E

New member
מה את רוצה ממני??? לא אמרתי כלום!!

וברצינות..אין לי מה לומר לך חוץ מזה שהסימביוזה המוזרה ביננו מדאיגה כבר..אני באותו מצב...נחלשת ..ולא יודעת מה קורה לי. המזל שלי שהספה כוללללה שלי כי הבעל בניגריה

טשומפי

New member
לא עברתי היססט' ניתוחית

ואחרי האבחנתית לא נצפה דימום משמעותי (אבל לא הייתי עם גלולות). מצד שני אחרי 2 לפרוסקופיות שעברתי כשלקחתי גלולות דיממתי (אחרי זו שעברתי בלי גלולות לא דיממתי). מה שאני חשבתי בזמנו זה שההרדמה שיבשה לי את האיזון ההורמונלי ולכן היה לי דימום ממש כמו ווסת (עם הגלולות). זה היה ממש סיוט (אחרי הניתוח השני הגעתי להמוגלובין באזור ה - 8). את לוקחת ברזל? אוכלת מספיק מוצרים עם ברזל ו - B12? אולי כדאי לבדוק שאת לא אנמית... תרגישי טוב. טשומפי.

ר ו מ י ה

New member
היסטורוסקופיה ניתוחית

אני דיממתי במשך כשלושה שבועות (באופן הולך ופוחת) ונאמר לי שעד חודש זה סביר, אך...יש להיות עם היד על הדופק. הייתכן שנותחנו באותו המקום?
~ מרומיה שבדיוק פינתה את הספה לטובת האישלה ~

liatsw1

New member
אין לי עצות

בס"ד עברתי רק אבחנתית. אבל נכנסתי להגיד שלום ולשלוח
שבת שלום מתוקה

מקווה שעכשיו את כבר מרגישה יותר טוב

אני עברתי את האבחנתית, קצרה מאוד ודימום אולי רק ביום הראשון.. לכן אין לי עצות. אבל אוטוטו את אצל סוריאנו, מקווה שאת אחרי תשובות ומקווה יותר שאת מרגישה טוב! וזה מתאים לאייקון חכם?
-

מקווה שאת חשה יותר טוב ../images/Emo24.gif

אצלי היתה בעיה הפוכה של חוסר דימום, שהסתבך. לא נראה לי שיש סיבה לדאגה. מקווה שעכשיו יותר טוב

למעלה