שאלה בנושא...

שאלה בנושא...

אני יוצא עם מישהיא שטוענת שקונדום עושה לה מחלות והיא אלרגית והיא רוצה חדירה בלי קונדום אני מתנגד האם יש אפשרות לקונדום שלא יעשה לה בעיות? האם חדירה מאחורה גם תדביק? האם שהיא גומרת הנוזל נכנס לי לפה האם נוזל זה מדבק בתודה מראש.....

אלרגיה

יש היום קונדומים מיוחדים לאנשים שאלרגיים לחומר בקונדום הרגיל. אל תסכים לחדירה ללא קונדום- סביר שבחורה זו שכבה בעבר עם גברים נוספים ללא קונדום ולכן מומלץ לך לא לקחת סיכון. כל חדריה, מקדימה, אחורה או מהצד עלולים להדביק. אם האישה נשאית ,הנגיף נמצא בנוזל איבר מינה- לא מומלץ לרדת לאישה זרה מבלי להיבדק הדדית קודם.

AVI0012

New member
כן.

אתה יכול ליראות בהמשך בפורום.אני שאלתי לגבי הידבקות.יש שם תשובה.לגבי חדירה ללא קונדום.אל תיקח בחיים שלך תסיכון הזה.שתיהיה הכי כוסית..זה לא יהיה שווה לך.בכיה לדורות אחי.בי

אלרגית לקונדום

חדירה מאחור בלי קונדום מסוכנת מבחינת העברת איידס לא פחות וכנראה יותר מחדירה לנרתיק בלי קונדום.נוזל הפרשות אבר המין של האשה מסוגל להעביר איידס ביחסי מין אורליים. איך היא ידועת שהיא אלרגית? אם היא באמת אלרגית ללטקס( ממנו עשוי הקונדום) יתכן אני מציע שתקיימו יחסי מין בטוחים מבחינת איידס בלי שום חדירה ובלי יחסי מין אורליים למשך שלושה חודשים של נאמנות מינית הדדית, ואז להבדק לאיידס (שניכם). אם תמצאו שליליים תוכלו לקיים יחסי מין מלאים ללא קונדום, בתנאי של נאמנות מינית הדדית.

Jony Jerusalem

New member
אין קנדום - אין סקס

מצטרף לדעתו של ד"ר רשפון ואומר בפרוש אין קנדום אין סקס עד שלא הוכח בודאות שאין איידס בבדיקות אחת בתחילה ואחת אחרי שלושה חודשים.

rhorly

New member
גם אני טוענת אין קונדום אין סקס!!

אי אפשר לדעת איזה מחלות יש לה, ולמה היא מתעקשת בלי קונדום, נראה לי מאוד מוזר אז ממש לא!!

rhorly

New member
גם אני טוענת אין קונדום אין סקס!!

אי אפשר לדעת איזה מחלות יש לה, ולמה היא מתעקשת בלי קונדום, נראה לי מאוד מוזר אז ממש לא!!

דניאל468

New member
כתבה בעייתית

אני מצטט מהכתבה: "הקונדום משמש גם להגנה מפני חיידקים ווירוסים ומגן על שני בני הזוג מפני מחלות כמו עגבת, זיבה, הרפס, פטריות ואיידס. הקונדום הוא אמצעי המניעה המתאים ביותר למי שבוחר לקיים יחסי מין עם בן או בת זוג לא קבועים או בטרם נעשתה בדיקת איידס לשני בני הזוג, אשר העידה כי שניהם אינם נשאי איידס." 1. הם ישתמשו בקונדום, ואז יעשו בדיקה שתשלול איידס, ואז יורידו את הקונדום, ואז ידביקו זה את זה בעגבת, זיבה, הרפס, פטריות... איפה ההיגיון??? 2. הכתבה השמיטתה עובדה מהותית ביותר, שרוב ההדבקות במחלות מין מתרחשות מין אוראלי.

pukiss

New member
מצטרפת לדעתם של כולם

ורוצה להוסיף בקשר "לאלרגיה" גם אני רגישה לקונדומים ולקח לי ולחברי זמן רב עד שמצאנו קונדום שבאמת לא יפריח אותי, יש הרבה סוגים וצריך פשוט לחפש ולנסות, בסוף מוצאים.

SOL6770

New member
תשובה

כנראה שהבחורה שלך נגוע או משהו דומה לזה והיא רוצה להדביק גם אותך. היא לא רוצה למות לבד . חדירה אחורית גם מדביקה ממחלות , מה חשבתה. וחוץ מיזה מה אתה עושה סיפור ? היא לא רוצה לעשות את זה בלי קונדום תבקש מימנה ללכת איתך להיבדק בדיקת אידס ואז תעשה את זה איתה בלי. דבר הכי פשוט. בהצלחה ....

מודולרי

New member
אלון

יש קונדום שלא עושה אלרגיה כי הוא לא עשוי מלטקס אבל הוא נקרע מהר אם היא עשתה עם הרבה בלי אז בטח חטפה מחלות שלא נדבר על אידס גם מאחורה נדבקים

היא לא היחידה שחושבת ככה.

אני מכיר הרבה בחורות שלא אוהבות קונדום. יכול מאוד להיות, שזה תרוץ בשביל לקיים יחסי מין בלי.

yulinka

New member
מכיר את הסרטון המפורסם..?:)

גם עם הבחור הקודם היא עשתה את זה בלי הקונדום..? וגם עם הבחור לפניו? והבחור לפניו..? אולי לאחד מהם יש איידס ? רוצה בלי קונדום..אין בעייה.. תצאו 3 חודשים <בלי סקס או סקס עם קונדום> ...תמצא דרך לבדוק שהיא לא שוכבת עם אנשים אחרים בתקופה הזאת..<או שפשוט אתה יכול לסמוך עליה...אבל האם אתה מכיר אותה עד כדי כך טוב ?> ואז אחרי 3 חודשים תעשו בדיקת איידס..וקדימה אפשר בלי קונדום בהצלחה:)

למעלה