שאלה בנושא XML

שאלה בנושא XML

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל ככה: יש לי שיחה שביצעתי במסנג'ר שלי. השיחה נשמרת בתצורת XML. איך אני הופך אותה למסמך רגיל? ניסיתי ב-WORD וזה עשה כל מיני דברים לא ברורים, כמו"כ ניסיתי לפתוח דרך כתבן וגם לא הלך... למי יש תשובה?

melatonin

New member
בזמנו רציתי לעשות משהו כזה

לכתוב קובץ XSL שימיר מהפורמט ה XML-י שלהם לפורמט לוג פשוט, ולהריץ את זה על כל הלוגים עם אפליקציית ג'אווה קטנה (כי זה מה שאני מכיר הכי טוב) האם לזה אתה מתכוון? משהו שימיר את הלוגים לקבצי טקסט ברי קריאה?

Zack DA

New member
מה הקשר בין כתבן לבין DOC ?

לא ממש הבנתי איזה מהשניים אתה רוצה. בכל אופן, XML זה טקסט... מה בדיוק הבעיה שלך בעריכה שלו ? הפורמט עצמו די טריוויאלי.

vinney

Well-known member
המם..... קצת ../images/Emo32.gif

הEXPLORER שלי מציג את הלוגים האלה.... למה אתה צריך לערוך את זה למסמך רגיל?

vinney

Well-known member
ולה שנעזור לך? אנחנו עובדים אצלך?

הרעיון בלוג הוא לשמור את השיחה כמו שהייתה, אין שום סיבה שתשנה.... אלא אם כן הכוונות שלך לא טהורות במיוחד, אבל עם זה תצטרך להתמודד לבד.

methadonepretty

New member
למה להיות חשדן?

גם בלוג שנשמר כ-XML אפשר לבצע מניפולציות בקלילות. הבנאדם בסה"כ רוצה להפוך את ה-XML לפורמט קריא, כמו DOC או RTF. אני עצמי נתקלתי בצורך הזה לא פעם, וזה לא נשמע לי זדוני במיוחד באופן כללי.

methadonepretty

New member
לא כרגע

לא קשה לנתח XML, אבל אין לי מידע על המבנה של קבצי DOC או RTF. אם מישהו כאן יודע משהו- אני אשמח להחכים בעצמי. במקרה הגרוע אתה מוזמן לכתוב לתוך קובץ TXT גולמי ולסגור עניין. תריץ חיפוש בגוגל, הכל נמצא שם.

vinney

Well-known member
חס ושלום, אני לא חשדן

הוא אמר בפירוש שהוא רוצה לערוך את הלוג. אני לא רואה שום סיבה חיובית לעשות את זה, תסלחו לי. לגבי המרת פורמטים או עריכת XML - לא לכל בן אדם זה כל כך טריויאלי (למזלנו), אבל כל קובץ XML ניתן להצגה אפילו באקספלורר במידה והמפה נגישה. במקרה של לוגים של MSN, המפה יושבת בספריית הלוגים, לכן אפשר לקרוא אותם בפשטות באקספלורר בלי שום המרה.

vinney

Well-known member
מישהו אמר שלא?

אבל אני לא רוצה לעזור לו ולו בגלל הגישה שלו. בלי קשר, אני לא מצודד בעצם הרעיון...

למעלה