שאלה בנושא windows SE

mravib

New member
שאלה בנושא windows SE

שלום קיבלתי IMATE מהדגם שיש באורנג', אני מאוד מרוצה מהמכשיר אל אף שהבנתי שהמערכת הפעלה שלו כבר לא הכי חדשה שקיימת... שאלתי היא האם אפשר לעדכן אותו כדי שיעבוד על המערכת החדשה של MICROSOFT : windows mobile 2003 se ?? או שאני תקוע לעד עם ה - 2003 ?? כי אני מניח שזה מחשב ואפשר לפרמט אותו (גם את ה - ROM ) לא ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית, לא ? שאלה נוספת היא על מצב LANDSCAPE בגלישה במכשיר. האם אפשר לעשות את זה במכשיר עצמו או שיש איזה שהיא אפליקציה שעושה את זה משום שלא הכי נוח לגלוש ככה כשאתה יכול להטות אותו על הצד ולקבל מסך יותר רחב. אשמח לקבל הסברים תודה !!

mravib

New member
סרט

אני מפחד לעשות משהו שאני יצטער עליו כרגע, אולי מתי שזה יהיה קצת יותר בטוח ויהיו קצת יותר חוות דעת על זה ... אבל עדיין היה נחמד אם הייתי יכול לאתר את האפליקציה שמשנה את המצב לאנכי, אני לא בדיוק מצליח לאתר אותה. יש לך כיוון ?? אגב תודה על התשובות הזריזות !

roberto3950

New member
התוכנה ניקראת SRS

רצ"ב לינק עובדת מעולה http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=12481&highlight=srs Feel free to post your feedback/questions on this version of SRS to this thread More recommendations that i remember about SRS: 1) Do not soft-reset your device when in landscape-mode 2) Minimize (X) your programs when switching between different modes To install SRS-HE: 1] Download SRS-HE to your PC 2] Run it to get "setup.armv4.cab" 3] Copy this file to your PDA 4] Tap on it to install SRS-HE 5] Soft-reset your device 6] Go to [Start Menu] -> [Settings] -> [Today] 7] Select "Wmse" Theme from the list 8] Use [Start Menu]->[Settings]->[SRS] to switch the modes

mravib

New member
א-ל-ו-ף !!!

שיוווווווו מה זה תודה לך על העזרה הזריזה !!! באמת אין לי מילים. ואגב גם אתה משתמש ב - IMATE ?? ואם כן האם עשית את המודיפיקציה של WINDOWS MOBILE SE ?? תודה תודה תודה

mravib

New member
אופס

ואני הבנתי (שמעתי) שזה מכשיר מצויין !! באמת אתה לא מסתדר איתו ? יש לו בעיות מוכרות ורציניות ? אנא שתף אותי. :S אוקיי אני קצת מבולבל כרגע, אגב יש לי SE P910 ואני מתלהב מה- IMATE הרבה הרבה יותר, לא יודע למה אני מעדיף PPC על SMART PHONES ,כנראה בגלל שאני מכור למחשבים :)

roberto3950

New member
קבל עיצה

שמור את ה-SE לפחות עוד חודש. זה מה שאני עשיתי. למרות כל מה שנחמד ב-IMATE וכן גם אני אוהב PPC גם אחרי שמכרתי את ה-IMATE רכשתי PPC למרות שיש לי SE P900 אם ה-IMATE יבוד לך טוב אז שתהנה בגדול הוא אמור להיות מצויין לי הוא מרר את החיים. קרא עוד בפורום המקביל יש טענה שמצאו פיתרון לכל הצרות שהיו לי. אבל לי ניגמרה הבסלנות ( וגם הלקוחות עוד מעט היו ניגמרים)

roberto3950

New member
תוספת לקודם

ה-SE זה לא SMART PHONE שמבוסס WINDOWS לכן הוא אמין ביותר ללא תקיעות.

mravib

New member
נכון

הוא מבוסס על Symbian, אגב מה זה ה- MS המדובר והבעייתי ? קראתי עכשיו את כל הת'רד שם ולא הבנתי מה זה... האם זה כרטיס של SANDISK ? זיכרון ? WIFI ??

mravib

New member
מממ

אז מומלץ להיזהר מהם ? יש אחרים שכדאי לרכוש במקום ? או שאלה היחידים שעובדים עם IMATE ?

למעלה