שאלה בנושא visual c/cpp-

danshk

New member
שאלה בנושא visual c/cpp-

אני לומד C מתחיל (באופן עצמאי), מעניין אותי לדעת באיזה תוכנה אפשר להשתמש כדי לכתוב דברים בvisual c האם אפשר לעשות את זה במהדר הרגיל (אני משתמש בdev c++ 4). שאלה שנייה- תוכנה כמו המחשבון של ווינדוס לדוגמה... ניתן לייצור בvisual c? תודה מראש, דניאל.

DecayCell

New member
אפשר לעשות עם זה כמעט הכול

לא רק עם ++Visual C, אלא עם כל קומפיילר ++C עדכני (כמו למשל MinGW).

danshk

New member
אני רוצה למקד את המחשבה

את הדברים שעושה התוכנה וויז'ואל ביסיק לדוגמה אפשר לעשות על ידי כל קומפיילר עדכני? (אני מתכוון לתוכנות שמבוססות על ווינדוס ולא על דוס, כמו שאני עושה עד עכשיו). dev c++ מתאים למשימה כזאת? ואם לא, יש איזושהיא תוכנה חינמית שאפשר לעשות בה את זה? תודה רבה מראש לעונים

DecayCell

New member
כל קומפיילר עדכני יעשה את העבודה

ובכלל זה אף MinGW, שהוא הקומפיילר שמריצה סביבת ++Dev-C. ויז'ואל בייסיק לא משתווית לאף-אחד מהנ"ל...

ברנדל

New member
לא רק זה..

שתבין מה שויז'ואל בייסיק עושה זה בסך הכל לספק רמת אבסטרקטיה יותר גבוהה על מנת להקל את העבודה בבניית אפליקציות מהירות ופשוטות, רמת האבסטרקטיה בנויה מעל API ועושה בו שימוש על מנת ליישם את הפישוט אותו היא עושה. לדוגמא היא לוקחת רצף של איזה 20 פקודות API ועושה עליו 20 אלף מניפולציות ומספקת למשתמש פונקציה חדשה של VB שבה הוא יכול להשתמש, והיא מסתירה את מה שקורה בפנים. API, זהו בעצם הממשק הנמוך ביותר אותו מערכת ההפעלה מספקת למשתמש. במע' windows ממשק זה מסופק בשפת C. ואם אתה מספק לסביבת העבודה של C את ההידרים הנכונים והקישורים הנכונים אתה בעצם יכול לעשות הכל. מההסבר להלן אני מקווה שאתה מבין שכל מה שאתה יכול לעשות ב vb אתה גם יכול לעשות ב c. כי vb ממשת את עצמה דרך c. לעומת זאת לא כל מה שאתה יכול לעשות ב c אתה יכול ב vb.

למעלה