שאלה בנושא Session TimeOut

de_niro

New member
שאלה בנושא Session TimeOut

באתר שאני עובד עליו כרגע יש מצב שבו קיימת אפשרות לצפות בכמה דפים ללא Log in ושאר הדפים דורשים כניסה לאחר כניסה אני אני משנה משתנה שנמצא ב Session המגדיר שהאורח באתר ביצע כניסה והוא משתמש רשום ופה יש לי בעיה ב session מוגדר שלאחר 20 דקות ללא פעולה ה sesion נגמר מה שבסדר אבל מה שקורה שלאחר שעושים רישום אני רוצה שפרק הזמן הזה יהיה גדול יותר האתר הוא אתר שרות ויש הרבה סיכוי שאורח באתר ישהה בדף מסויים יותר מ 20 דקות ואם הוא יעבור את 20 הדקות הוא יאלץ לעשות log in מחדש אותי זה היה מעצבן למישהו יש פתרון? ועוד שאלה באותו נושא איך אני מגדיר שברגע שהאורח עזב את האתר ה session יסתיים ולא יחכה שיעבור פלח הזמן שהוגדר? תודה ובוקר טוב לכולם צר לי ילדה בלבן אין לי שעות שינה עודף אנחנו עוברים דירה וזה סיוט!!!
אבל אחר כך יש תאילנד לחודש

נתן.ל

New member
אבל זה הדרך היחידה שלך לדעת

הלוואי ויכולנו לדעת מתי המשתמש נמצא באתר ומתי לא ... אבל אי אפשר יותר מידי ...
session.TimeOut=זמן בשניות​
ככה אתה משנה את זמן פקיעת התוקף ... אבל אתה לא יודע מתי משתמש עזב או נשאר בדיוק בגלל האופן של דפי האינורנט... המשתמש נותן קריאה לדף ואז הדף יורד אליו למחשב והדפדפן מתנתק עד הקריאה הבאה ... ככה שאתה ממש לא יכול לדעת מתי המשתמש קורא את הדף ומתי הוא עבר לאתר אחר. הדרך היחידה שאתה יכול לשלוט בזה הוא לבדוק את הקריאות מהמשתמש ... וזה עושה SESSION בצורה יפה מאד.

de_niro

New member
אז מה אני מגדיר משתנה שסופר

כל בקשת דף? איך אני עושה את זה? זאת אומרת איזה פעולה באתר מקבלת את בקשת הגולש שאני אוכל להפנות אותה להגדיל מונה ב session ? תודה

זהר פלד

New member
למה לך? תראה, זה הולך ככה:

כל קריאה לדף היא בעצם ביצוע פעולה על ה session. (זה כולל רענון). ה sessionTimeOut מתחיל להספר מרגע ביצוע הפעולה האחרונה על ה session. ברגע שמתבצעת פעולה חדשה על ה session הוא מתאפס. אם הוא מגיע לכמות הדקות שהוגדרה לו, אז מתבצע בעצם ה session_onEnd. לכן, אתה לא צריך לספור בקשות לדפים, ה ASP עושה את זה בשבילך.

זהר פלד

New member
תיקון קטן, נתי, ברשותך...

session.timeout= time_in_minutes​
כלומר, בדקות , ולא בשניות.

אני דווקא אוהבת לעבור דירות ../images/Emo13.gif

וגם לתאילנד לא הייתי מתנגדת... אולי תביא לי פיל

de_niro

New member
הדירה זאת לא הבעיה הבעיה היא

כל ה JANK שאנחנו עשפנו במהלך השנים ופתאום צריך להתחיל למיין ולזרוק מהיום אני לא אוסף יותר דברים!!! מה שאני מצאתי חבל על הזמן אני חושב שפיל יהיה קצת בעיה אבל אבקש מיקירתי לבחור לך תאילנדי אחד
יש העדפות

לא... רק שיהיה טעים ../images/Emo3.gif

וכן, כן... כבר שמענו את הסיפור הזה של להפסיק לאסוף ג´אנק... [ממחר אני עושה דיאטה!]

למעלה