שאלה בנושא-OUTLOOK

dubon1

New member
שאלה בנושא-OUTLOOK

אני לא מצליח להפעיל את ה-OUTLOOK האם יש קשר לכך שהדואר האלקטרוני הוא על הרשת (וואלה), והספק שלי הוא הניסוי של מת"ב? כנראה שאני לא רושם נכון את הנתונים מה עלי לכתוב בנתוני הPOP3, הפרוטוקול וכו´?

dubon1

New member
ידוע לי שכאן פורום המורים...

גם אני שייך למגזר- ולמדתי שמכאן תבוא הישועה מהר יותר מאשר מפורומים של מחשבים- ציון גבוה למורים...

Elishabb

New member
דואר דפדפן

נתחיל בתשובה לשאלה שלך - אם ספק שרותי הדואר שלך הוא ספק שרותי דואר דפדפן - Web Mail- דוגמת וואלה, אינך יכול להשתמש בתוכנת ה outlook . שרות דואר דפדפן היחידי שניתן להפעילו דרך תוכנת הoutlook הוא שרות homail של מיקרוסופט. אני מצרף מאמר מעניין שנכתב באתר עיתון ה"ארץ", ובו הסבר איך פועל שרות הדואר האלקטרוני. אן קשר בן ספק שירותי הגישה שלך - מת"ב - ובין שרותי הדואר. אגב, נדמה לי שהם מספקים במסגרת הניסוי תיבת דואר רגילה (pop3), אותה כן תוכל להפעיל דרך ה outlook. פנה אליהם וקבל נתונים. אלישע

dubon1

New member
ראשית תודה על התגובה המהירה

ידעתי שכאן אקבל התייחסות רצינית- תודה. ידוע לי על הPOP3 שלהם, אך אני מעדיף דואר "על הרשת" אפתח תיבה בHOTMAIL כעצתך- ואז איך לרשום את הנתונים?

Elishabb

New member
האמת היא שאף פעם לא ניסיתי

אופציה זאת. אבל אשף הוספת חשבון חדש בתפריט הכלים יוביל אותך בבטחה בנושא. בשלב בחירת שמות שרתי הדואר האלקטרוני, תחליף מ pop3 ל http ומשם תמשיך. אגב, בארכיון הקבצים, במחיצה בשם טיפים וטריקים יש מדריך ל outlook אלישע

karin a

New member
היי גם אני בניסויי של מת"ב

מאוד קשה דרכם להפעיל הוטמייל דרך תוכנת ה outlook אם אתה צריך אז: pop שלהם הוא: in.matavtv.net והיציאה היא אותו דבר אך במקום in רשום out יש להם דואר מהיר , וניתן גם תמיד להוריד דרך הרשת בכתובת: [email protected] כך אתה יכול להכנס מכל מחשב לאתר שלהם ולהוריד דואר בשיטה נוחה רק אתה צריך לדעת שם וסיסמה קארין

noam778

New member
דבר נוסף... ומניעת וירוסים..

ידוע כי תוכנת האוטלוק היא תוכנה פרוצה לחלוטין ולא ניתן למנוע חדירת וירוסי רשת ממנה.. ויש סוגים רבים וטובים כמובן.. מי שרוצה להימנע הכי טוב בנתיים שאני מכיר הוא השירות של YHAOO כי הוא תומך עברית, החברה שם כל פעם מעדכנים וסורקים בעצמם כל קובץ שנישלח אלך, בעזרת תוכנות אנטי מתקדמות ביותר (תראה לי בן אדם פרטי אחד שיכול להיות מעודכן יותר מהם) וכך מונע ממך הידבקויות לצערי הרב החברות הישראליות אינם נותנים את השירות הזה. בהצלחה נעם

למעלה