שאלה בנושא beam

iris bd

New member
שאלה בנושא beam

אני מנסה לבצע העברת קבצים ipaq 1930 ל ipaq 4150 באמצעות beam ללא הצלחה. אודה על קבלת עזרה מחברי הפורם תודה

AYELET1

New member
האם במכשיר המקבל

מסומן V ב: START SETTINGS CONNECTION BEAM RECEIVE ALL INCOMING BEAMS ? כי אם התשובה שלילית, אז סמני ...

iris bd

New member
הפוקט ששולח מזהה את הפוקט המקבל

אך העברה נכשלת למרות מסומן v ב RECEIVE ALL INCOMING BEAMS כאשר אני מבצעת פעולת beam בנפרד בכל מכשיר הוא מזהה את המכשיר שאמור לקבל המידע אך פעולת העברה נכשלת. האם יש פתרון לכך? האם ניתן להעביר הרשומות בתוכנת DateMate מפוקט לפוקט אחר?

AYELET1

New member
כנראה שלא

בדקתי וישנה אופציה של בימבום הקובץ ואכן מה שהתבמבם זה קובץ התוכנה (EXE) רשומה בודדה היא בפירוש איננה קובץ אלא חלק מקובץ והתוכנה עצמה איננה נראית כתומכת בבימבום רשומות בודדות

iris bd

New member
איילת

תודה על התשובות האם יש לך רעיון איך אני גורמת לשני הפוקטים ל"דבר" אחד עם השני- כוונתי לבצע העברת קבצים או רשומות ניסתי ללא הצלחה להעביר לספר טלפונים וכן מסמכי word/excel

AYELET1

New member
מסמכי וורד כן תצליחי לבמבם

כי הם באמת קבצים נפרדים (בניגוד מוחלט לרשומות בודדות של DM) CONTACTS מספר טלפונים אין שןם בעיה להעביר (וכפי שכתבתעיי כאן לפני מס' ימים, אין בעיה להעביר לא רק מפוקט לפוקט אלא גם מפאלם לפאלם), כי התוכנות עצמן תומכות בזה

ron20

New member
הדבר היחידי שעולה לי בראש

הוא שאחד מהם חמוש בעברית ויזואלית עתיקה - והקובץ עם שם עברי ... מעבר לזה אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחרת ... (כמובן שאם אחשוב על משהו - ארשום)

iris bd

New member
עברית לוגית

בשני הפוקטים מותקנת עברית לוגית ל 2003 של P.D.A.C ולא ויזואלית מדובר ב ipaq 1930 ו- ipaq 4150 .

אני יודע...

אחרי בדיקה שאני וחבר ערכנו - גילינו שהעברית הלוגית היא מקור הבעייה. כאשר הסרנו את עדכון העברית - הבעייה נפתרה... שאל את עצמך מה עדיף - עברית עדכנית, או העברה באינפרא. בכל מקרה ממליץ לשלוח דוא"ל בנושא ל PDAC ע"מ שידעו שהבעעיה היא גורפת, ולא רק אצל חבר שלי...

למעלה