שאלה בנושא ת.ז.

שאלה בנושא ת.ז.

(לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול בו...) השאלה מופנית לכאלה שביה"ס שלהם לא מחלק ת.ז. בטקס רשמי בביה"ס, אלא לכאלה שהוציאו אותה בעצמם... מה הכי מוקדם שאפשר ללכת להוציא את התעודה? ז"א, הבנתי שבמשרד הפנים הם לא כ"כ מדייקים, ואם מגיעים גם לפני אפשר להוציא את התעודה. השאלה היא כמה לפני. אני חודש וחצי לפני יום הולדתי ה-16. אוכל להוציא את התעודה בימים הקרובים?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא

תעודת זהות אפשר להוציא עצמאית רק מהיום שמגיעים לגיל 16. למה את כ''כ ממהרת להוציא?:p זה לא שיש מה לעשות עם ת''ז בגיל 16..

Meitarii

New member
אם תגידי שיש לך בגרות באותו יום ואתה חייב יתנ

ו לך.. מניסיון :) מישו זוכר אותי?

abs7

New member
זוכרים אותך.. אני לפחות

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי פשוט היה לי ניק אחר :)

כמו שבן אמר, אי אפשר לפני גיל 16

אלא אם כן זה במסגרת בית ספר, אבל למה זה כל כך בוער לך? אין בזה כל שימוש... גם בשביל הבגרויות מספיק שתדע את מספר הזהות שלך

אוקיי תודה. עכשיו שאלה אחרת ../images/Emo3.gif

ובנושא אחר... אני אמורה לעבור מ-5 יח"ל מתמטיקה ל-4 בשנה הבאה (אני כמובן שישיסטית). השנה עשיתי את שאלון 005 ובשנה הבאה 4 יח"ל עושים את השאלון הזה. אני אחכה לציון הסופי כדי לדעת אם כדאי לי לעשות את השאלון הזה שוב. אבל הבעיה היא שאני צריכה להשלים את שאלון 003 ש-4 יח"ל עשו השנה, ויש שתי דרכים- 1- קורס קיץ בעלות של 400 ש"ח עד ה-12 באוגוסט (היום של הבגרות -מועד מיוחד-) 2- למידה עצמית במהלך השנה ולגשת למועד חורף בשנה הבאה אני באמת לא יודעת מה לעשות, כי האפשרות הראשונה תחסוך לי למידה עצמית ואני יודעת שמורה מוסמך יעזור לי, אבל מצד שני זה לוקח לי את חצי מהחופש, זמן שבו רציתי לעבוד, ללמוד נהיגה (טוסטוס
), לבלות ולנסוע עם המשפחה. האפשרות השנייה לעומת זאת תהיה קשה, כי למידה עצמית זה לא קל, ובנוסף אולי ארצה לעשות את שאלון 005 שוב ויש לי גם מגמות בשנה הבאה (מגמה אחת מאוד קשה). מה אתם הייתם עושים?

Y a i r 1 9 9 2

New member
חבל על החופש

אי אפשר ללמוד עם ה4 יחידות כיתות י'? או שתקחי מורה פרטי ותעשי מועף חורף.

Rioter

New member
האפשרות הראשונה לדעתי.

מצד אחד, למידה עצמית אומרת שיהיה לך חופש גדול באמת גדול, לעבוד, ללמוד נהיגה, לבלות, זמן איכות עם המשפחה.. ולטווח הקצר זה מאוד קורץ ומפתה. אבל תחשבי כמה מסויט זה יהיה אחר כך, והתענוג של ניצול החופש הגדול יתגמד. מצד שני, את יכולה להקריב את רוב החופש שלך לטובת למידה, ולאסוף את הפעילוית שקורצות לך (בילויים, נסיעות) לשבועיים האחרונים של החופש. נכון שכרגע זה לא ממש נראה סימפטי, אבל לטווח הארוך זה מאוד יקל עלייך. אז תקריבי קצת מהחופש שלך, אבל תקלי על עצמך במהלך השנה. זה שווה לך.. וגם רואים את השיקולים שכתבת - את מבינה את החישבות של זה בחופש. וחומצמיזה, הקורס הוא לא 24\7, בטח כמה שעות בודדות ביום. זה לא שלא תוכלי לצאת או לבלות..
בהצלחה!!

למעלה