שאלה בנושא תחליף

שאלה בנושא תחליף

שני שני תהיה בעוד שבועיים בת חצי שנה הם אפשר כבר לתת לה תחליף של רמדיה של גיל חצי שנה או שצריך לחכות שבועיים האם זה קריטי השבועיים האלו? שיהיה לכולנו סוף שבוע כיפי

טוטי30

New member
לא נראה לי קריטי, אבל מה בוער?

סתם שואלת.. אין לי מושג מה זה תחליף רמדיה אפילו... מה שלומכן חוצמזה? (מקפיצה לך את השרשור)

הי קרן תודה על התשובה. העניין

הוא שבעלי עובד מחוץ לעיר כבר שבועיים ואני מנוטרלת מבחינת ניידות ואתמול נגמרה לי הקופסא האחרונה של רמדיה וראיתי שקניתי בטעות קופסא של גיל חצי שנה אנחנו מרגישות מצויין שנשן שלי כבר ילדה גדולה ופשוט מ ק ס י מ ה

shirka

New member
כשאני התקשרי לרמדיה אמרו לי

להתחיל בדיוק מגיל 6 חוד' (או אחריי)...גם לי נראה קריטי אבל זה מה שעשיתי.

אצלי המצב פשוט זהה!!

גם בתי תהיה בוד כ- 12 יום בת חצי שנה ואתמול התחלתי לתת לה את התחליף של רמדיה - החל מ- 6 חודשים. נאמר לי שאין כל הבדל למעט הויטמינים שהמינון שלהם שונה בין התחליפים. סתם בשביל לדעת - כמה פעמים ביום היא אוכלת (כל כמה שעות יותר נכון ?) ואיזה כמות את מכינה לה בכל פעם ? אלה השאלות ששאלו אותי בטיפת חלב כשעברתי לתחליף החדש. ודרך - אגב... היא בכלל לא הרגישה שהוחלף התחליף כיוון שאין הבדלים בטעם. בהצלחה. גילי

הי גילי

באיזה תאריך נולדה הבת שלך? שלי ב08.02 . שני שלי אוכלת כל 4 שעות 180cc ובלילה 210cc. גרך אגב התקשרתי גם לחברת רמדיה שם אמרו לי שלא ממולץ לעבור עכשיו רק בגיל חצי שנה אני כבר לא יודעת מה לחשוב

אמאורית

New member
זה לא משנה הם במילא מחליפים עכשיו

את כל האריזות והקופסאות יהיו מגיל 0 עד שנה ומגיל שנה והלאה... לא תהיה הפרדה יותר של עד גיל חצי שנה ומגיל חצי שנה. ומשיחה שלי איתם, המינונים ביניהם הם קטנים מאוד.

טאש

New member
פיתרון|מנורה|

תשווי מה כתוב על האריזות. אולי אם תכיני את התמ"ל קצת יותר מדולל זה יהיה בסדר?

למעלה