שאלה בנושא תביעה.

ציפי ג

New member
אני לא אוהבת להעריך סיכויים

תקדימים - לא בדקתי. אבל בשביל מה אתה צריך אדם בדיוק עם אותו סיפור כמו שלך? קנית רכב - יש חוזה. הרכב לא עמד בציפיות - יש הפרה. כתוצאה מכך בוטל החוזה - בוטל. עכשיו יש לך זכות לתבוע פיצויים על פי חוק החוזים תרופות - באם ידע או היה צריך לדעת הצד השני שההפרה תגרור בעקבותיה נזק זה. בהתחשב שמדובר בחברת מכוניות, אני מתארת לעצמי שהם יודעים כמה זמן לוקח לקבל חדשה אחרת. את פרק הזמן הזה אתה יכול לתבוע מהם. מה כבוד ביהמ"ש יחליט - לא אני אעריך.

ציפי ג

New member
ותבדוק בהסכם הזמנת הרכב

אם אין סייגים כלשהם שלא שמת לב להם.

eyaltikva11

New member
שאלה בנושא תביעה.

קניתי פורד פוקוס לפני כשבוע. אחרי יומיים נדלקה מנורה באוטו שאומרת שיש תקלה במנוע. ניגשתי מייד למוסך והם טענו שהם תיקנו. אחרי חצי שעה שוב נדלקה אותה מנורה. הפעם ביקשתי שיבדקו את האוטו יותר ביסודיות. השאירו את האוטו לבדיקה ולא מצאו מאיפה התקלה. כמוט כן, נמצא שיש באוטו חלודה על השילדה ועל המנוע. לאחר מספר ימים שלא הצליחו לפתור את הבעיה ולאחר תחנונים ביקשתי שיחזירו לי את הכסף. צריך לציין שכל הזמן שהאוטו היה במוסך קיבלתי רכב מהשכרה. כמו כן, האוטו פשוט כנראה היה דפוק מההתחלה. עכשיו אני נשארתי תקוע בלי אוטו ואני צריך לחכות בערך חודש עד שאני אקבל רכב חדש מחברה אחרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תקדים על זה שאני יכול לתבוע את פורד על הנזק הכספי שנגרם לי (אני צריך עכשיו להשכיר רכב)? האם מישהו מכיר תקדים כזה/מקרה כזה? מה האפשרויות שלי לגבי תביעה משפטית?

ציפי ג

New member
חתמת להם על משהו ?

אם לא, תוכל לתבוע מהם את הוצאות ההשכרה, לדעתי.

למעלה