שאלה בנושא תאונה.

שאלה בנושא תאונה.

בין הישוב שאני גר בו, ובין הישוב הסמוך, התחילו לעבוד על כיכר, ו´שכחו´ לשים שילוט מואר, משולשי אזהרה עם נצנצים, או כל דבר שאולי יכול לרמז על העבודות, בחושך. מכיון שכך, אבי נכנס ב´אין כביש, ואין כיכר´ נחת עם הרכב על כמה בלוקים, ונתקע בערמת חול. משוטר במשמרת שעבר באיזור, הבנו כי אנחנו הרכב השלישי שזה קורה לו בשבוע האחרון, והוא חזר והתריע בפני החמ"ל שלהם, שמשם ענו לו ´כן, אנחנו יודעים, אין מה לעשות, תמשיך הלאה´ אבא שלי, ברוב יאושו, הזכיר להם שיש מה לעשות הציע להם <להדליק גוזניקים, לדוגמא..>, אבל לא עזר הנזק די רציני <מדובר על סיטרואן קסנטיה>, ומכיון שכך, כמובן, צילמנו את המאורה, ואת העובדה שלא רואים כלום אך.. הפילם לא התפתח.. אז.. רציתי לדעת.. האם יש אפשרות לקבל מהמשטרה ´דו"ח אירוע ´ או דבר דומה?

© DrorZi

New member
תנסה למצוא את השניים האחרים

שהשוטרים דיברו עליהם. פנה למשטרה וסםר להם שאתה רוצה לתבוע את הנזק מהקבלן/עירייה ושסיפרו לך שאתה לא היחיד שזה קרה לו והיית רוצה לצרף את השניים (או יותר) האחרים לסיפור (ואולי מישהו מהן כבר עושה משהו בעניין
) אני לא חושב שהמטרה תשמח לנדב פרטים אבל נסה בכל זאת...
דרור זי.

be_roo

New member
בזיון ../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

אני כל פעם שוכחת את השם, אבל היה חבר כנסת שלפני כמה חודשים פרסם בקשה להפנות אליו מקרים כאלה של רשלנות הרשויות בסימון כבישים. אני אנסה לברר. SI
שיר, נזכרת בשני הפנצ´רים שהיו לה תוך שבוע בגלל חפירות ארכיאולוגיות באמצע הכביש.

kitt

New member
עד כמה שאני זוכר <בקול של ישיש

סנילי> מדובר על ח"כ אילן גילאון ממר"צ.

למעלה