שאלה בנושא רפואי

שאלה בנושא רפואי

יש לי שלושה כלבים (זכר ושתי נקבות). לפני כשבועיים אחת מהם החלה להשתעל ווטרינרית אמרה שהתקררה ונתנו לה אנטיביוטיקה. היא החלימה וכעת שני הכלבים האחרים משתעלים ומקיאים מעין קצף לבן ועליהם האנטיביוטיקה לא משפיעה. הם משתוללים ושמחים כהרגלם אך תופעת השיעול נורא מטרידה ועלות הכספית של וטרינר נורא כבדה. אולי מישהו יודע מה התופעה וכיצד ניתן לטפל בהם? לא נראה לי שזו התקררות. בנוסף, האם יש בעיה עם כך שיש להם קולרים נגד קרציות וכשהם משחקים הם נושכים אותם אחד לשני? אשמח לתגובה מהירה!

lilithmm

New member
מה זה התקררות?

יכול להיות אפילו שעלת...אי אפשר לאבחן דרך הפורום... אם אתה לא סומך על הוטרינר שלך לך לקבל חוות דעת שנייה. בהצלחה

be_roo

New member
האם שני הכלבים האחרים נבדקו

ע"י הוטרינרית או שנתתם להם את האנטיביוטיקה על דעת עצמכם? אם הם לא נבדקו יש להפסיק מיד עם התרופות ולקחתם לאבחון. אם הם נבדקו וטיפול ניתן ע"י הרופאה, הרי שיש לחזור אליה או לוטרינר אחר. אף אחד לא יכול לאבחן מחלות דרך האינטרנט.

lilithmm

New member
פשוט נורא איך אנשים משחקים אותה

דר' דוליטל. לעולם אל תתנו תרופות על דעת עצמכם

לקולרים יכולה להיות השפעה

הקולרים נגד קרציות מכילים רעלים!!! ישנם כלבים המפתחים אלרגיות לקולר וישנם אשר יכולים לפתח מעיין קצף כתגובה לחומר רעיל דרך האנטרנט אין אפשרות לתת איבחון אבל תנסי להוריד את הקולרים ולראות האם תגובה זאת ממשיכה. כמו כן אני מצטרף לשאר המגיבים וממליץ לא לתת אנטיביוטיקה ללא המלצת רופא ותרבית

תודה לכולם על התגובות../images/Emo13.gif

המון תודה על ההתיחסויות, אקח אותם לוטרינר.

למעלה