שאלה בנושא קרוהן...

adiduek

New member
שאלה בנושא קרוהן...

שלום רב!אמנם אני לא בטוחה שזה המקום אבל אני אנסה... אני חיילת בשירות סדיר כאשר נותרו לי עוד כחודש וחצי לסיום השירות. לפני כחודש אובחנתי כסובלת ממחלת הקרוהן.כרגע אני נמצאת במעקב במתקן אשפוז ומחכה לוועדה שאמורה להמליץ על שחרורי במהרה (הצבא רוצה להתנער ממני-שחרור על פרופיל 21) שאלתי היא האם יש איזה אפשרות לסיים את שירותי בכל מקרה? האם ניתן כך לשחרר אותי ללא הסכמתי?האם קרוהן נחשבת כמחלה שיש בה נכות מסויימת ? האם ניתן לתבוע את משרד הבטחון למען הכרה בי? ומהן זכויותי וחובותיי אם ישנן? בתודה מראש

עָנת

New member
קרוהן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

adiduek שלום
1 באופן עקרוני,הצבא יכול לשחרר חייל,אם עקב מחלתו/פציעתו הוא לא כשיר לשרת בצבא. במידה וחייל אינו כשיר להמשיך בשירות הצבאי,כן הצבא יכול לשחרר אותו. adiduek אם מתאים לך להשתחרר כעת,תעלי לועדה וזו תיתן לך פרופיל 21. 2.אכן מחלת קרוהן,נחשבת מחלה שבגינה מקבלים אחוזי נכות. 3.יש לך מזל שהמחלה התפרצה בשירות הצבאי
4. adiduek מצרפת לך מאמר:הקשר בין מחלת קרוהן לשירות הצבאי 5.בנוסף מצרפת מאמר:עשרת הדיברות מתוך "חוק הנכים. 6.ולקינוח מאמר "מה? איך? מתי? adiduek המלצה
אנא שימרי כל מסמך רפואי
+העתקים וחוו"ד של הרופאים המטפלים.
adiduek מאחלת לך
ואנחנו פה. נשתמע

hym11

New member
אפשר לחיות עם קרוהן

בת דודתי היא חולת קרוהן, והיא גלתה דיאטה שאפשרה לה קיום חיים תקינים ואפילו ילדה שני ילדים אח"כ! נעמי

hym11

New member
אפשר לחיות עם קרוהן

בת דודתי היא חולת קרוהן, והיא גלתה דיאטה שאפשרה לה קיום חיים תקינים ואפילו ילדה שני ילדים אח"כ! נעמי

adiduek

New member
תודה על התשובות.

רק אובחנתי לאחרונה וזה נורא חשוב . תודה!

למעלה