לסביוני תלבושת של רקדן
בוקר טוב לסביוני הפיוטי, שווה גם שווה לך לתת גיחה קצרה להופעות של הרקדנים-זכרים שיש לנו בארצנו, על מנת שתוכל לקבל השראה לגבי תלבושת הולמת את צרכיך. יש לנו את אסי חסקל, חן הרקוביץ ויש גם את דוד מ"ערבסק" בירושלים, שהוא נוסע כל הזמן למצרים ומביא משם תלבושות. כדאי לך לשוחח איתו, נראה לי שהוא ישמח לעזור לך בלארגן לך תלבושת או לתת עצות. הטלפון של דוד מופיע באתר של ערבסק, להכרותי הקצרה עמו הוא נראה לי בחור חביב שאוהב לעזור. לטעמי האישי, אני לא אוהבת גברים-רקדנים שלבושים כרקדניות. בארצות ערב הגברים לובשים גלביות רחבות אפילו בלי צעיף לאגן והריקוד שלהם הוא ריקוד פולקלור מאוד גברי ולא נשי, משהו בסגנון דבקות. האשה מביאה את סיפור חייה הקדום מזה מיליוני שנים ומהותה הנשית אל תוך הריקוד והגבר מביא את המהות הגברית, שהיא יותר משואיסטית, לוחמתית, את דמות הצייד, המאהב וגם את הרומנטיקן החבוי בנפשו. בעיני אסי חסקל משלב מאוד יפה בריקודו בין אלמנטים נשיים ואלמנטים גבריים וזה גם משתקף באופן לבושו. ולכן הוא מצליח מאוד והוא אהוב הקהל. אני הייתי מלבישה אותך בגלבייה (אתה יכול לקנות בסיני (וקיבלת כבר עצות היכן אפשר לקנות) ולאגן אתה יכול לקנות בד מבריק, לתפור אותו על בקיפול וליצור מעין צעריף ארוך משהו כמו שתי מטר אורך ושלושים סנטימטר רוחב ואותו אתה קושר לאגן בקשירה מאוד פשוטה. או שאתה יכול ללבוש מכנסי סולטן (הרמון) משהו שמזכיר מכנסי שוואלים אבל כדי לתפור אותם מבד מיוחד כדי שיהיו במראה מושקע ולא מראה שנטי-זרוקי-סיני, מעל גופיית רשת דייגים אף היא מושקעת ולאגן צעיף מבד מוזהב שתיארתי קודם איך לתפור אותו. אני שוב פעם חוזרת לאסי (אני מקווה שהוא לא מגהק עכשיו בגללי, גם ככה הוא אומר שאני מדברת הרבה, מה שנכון דרך אגב) כשהוא מופיע הוא מאפר את פניו, למשל בעיניים הוא שם שחור ולראשו הוא חובש טורבנים וזקן קטנטן עוטר את סנטרו. כלומר בחלק העליון של גופו הוא משדר אני גבר אני השייך הסעודי שרוכב על סוסו על דיונות המדבר והאגן רוטט בשימי מדהים וסוחף, כלומר אני לא יודעת עם אני מצליחה להסביר את עצמי טוב, אבל זה משהו בין לשלב מסר ש"אני גבר שרוקד ריקוד מזרחי". ולא "אני גבר שרוקד את ריקוד האשה". במשך הזמן אתה תמצא לך את שפת הגוף שמתאימה לאישיות שלך ושתצליח לבטא בה את מהותך ונשמתך ותוכל לתת לעולם את "האני מאמין הפרטי שלך". סביוני, אתה הסתכלת באתרי אינטרנט לגבי תלבושות של גברים? אני אחפש ואם אמצא משהו מעניין אספר לך. דרך אגב, לגבי השיעורים בערבית, יש גם אפשרות שהן יערכו אצלי בנתניה במידה וזה יתאים לך ולשאר התלמידות.