שאלה בנושא פרנסה

שאלה בנושא פרנסה

מאיפה אני מביא על עצמי פרטיים אני יודע שללכת למלגה עדידות זה אסור אז מה ההבדל בין מגלה עתידות לנומרולוגיה ככה אני בן 23 22.3.1985 ואני מעוניין ליפתוח עסק אני רוצה לדעת אם ה-נומרולוגיה יכולה לתת לי כיוון אם כדי לי ליפתוח אם ילך לי או שאני הולך ליפול תודה רבה ושבת שלום

תשובות :

1. מה ההבדל בין חוזי עתידות לבין נומרולוגיה - זה דיון שלם שלא ממש יש לי את הכוח ואת הזמן לפתח .... אתה מוזמן לקרוא בכל מקום מהי נומרולוגיה ומהי אומרת . 2. לעיניינינו , אני לא ממליצה לך לפתוח עסק עד גיל 27 לפחות , לא מומלץ לעשות עסק עם שותפות ושותפויות כי קל להשפיע עליך ויש צורך להיזהר מבגידות וחוסר אמון - משני הכיוונים - גם מהצד שלך ! יש רצון לפתוח עסק בתחום המזון או האומנות ,כגון : ביגוד,אסתטיקה ואומנות ,ייתכן ייבוא מחו"ל . ממליצה להתחיל בניהול עסק של מישהו אחר , והשתדל להיות " כשר" בעינניני כספים . בברכה,קרן

אוקיי אז ככה

להשפיע עליי לא כל כך מהר יכולים כי אני חושב פעמיים על כל צעד שאני עושה ואם א ינ חושב שזה צעד נכון אז אולי כן נכון אני מתכנן ליפתוח אם שותף אחד שאני סומך עליו ב100% ואני יודע שהוא לא יעשה לי קטע כמו שאני לא יעשה לו יש עוד משהו שאפשר לנתח על זה ?

אני את שלי אמרתי .

נתתי לך את ההכוונה שלי . בלי שותפים לא לפני גיל 27 בהצלחה,קרן

למעלה