שאלה בנושא פיצויים

מצב
הנושא נעול.
שאלה בנושא פיצויים

שאלה בנושא פיצויים
התפטרתי לפני חודש כדי לשמור על ילדי. עברה תקופת חודש הודעה מראש. אני רוצה להחזיר את הנייד למעסיקתי, ולקבל ממנה כבר את הפיצויים המגיעים לי. האם היא יכולה לחייב אותי להגיע לרחובות מפתח תקוה כדי לקבלם? אני עם ילד ובלי רכב. זו נסיעה של כשעה וחצי -שעתיים בתחבורה ציבורית כל כיוון. האם היא יכולה לחייב אותי לחתום על טפסים כמו לא לעבוד בחברה מתחרה שנתיים וכו' על מנת לקבל את הפיצויים המגיעים לי?

לא

שאלה בנושא פיצויים
התפטרתי לפני חודש כדי לשמור על ילדי. עברה תקופת חודש הודעה מראש. אני רוצה להחזיר את הנייד למעסיקתי, ולקבל ממנה כבר את הפיצויים המגיעים לי. האם היא יכולה לחייב אותי להגיע לרחובות מפתח תקוה כדי לקבלם? אני עם ילד ובלי רכב. זו נסיעה של כשעה וחצי -שעתיים בתחבורה ציבורית כל כיוון. האם היא יכולה לחייב אותי לחתום על טפסים כמו לא לעבוד בחברה מתחרה שנתיים וכו' על מנת לקבל את הפיצויים המגיעים לי?
לא
ניתן להעביר את סכום פיצויי הפיטורים ישירות לחשבון הבנק שלך, או בהמחאה בדואר רשום עם אישור מסירה אליך. אין חובה שתגיע למקום העבודה דווקא. מעביד אינו רשאי לחייב עובד לחתום על מסמכים כלשהם כדי לקבל פיצויי פיטורים כחוק.מעביד שמתנה קבלת זכויות חוקיות כנגד חתימה על מסמך כלשהו (כתב ויתור על תביעות או כתב התחייבות להגבלת עיסוק או איסור תחרות) מבצע מעשה לא חוקי, ואם כתוצאה מכך עובר המועד הקבוע בחוק לתשלום הסכומים לעובד, ניתן לתבוע ממנו גם פיצויי הלנה בגין התקופה בה החזיק שלא כדין את הכספים במקום להעבירם לעובד. אם המעביד משלם מענק פרישה שמעבר לחובה החוקית, זו כבר אופרה אחרת. אבל נראה לי מנתוני השאלה כי לא זו הסיטואציה.

שיר ורד

New member
הערה

שאלה בנושא פיצויים
הערה
אם לא תחזירי את הנייד למעסיק הוא עשוי לחייב אותך בשל עלותו של המכשיר הנייד , ואם זה בתקופת ההתחיבות גם בגין יתרת תקופת ההתחיבות במידה ויחליט לבטל את המנוי עקב אחזקתך בנייד. רוב הסכויים שחיוב כזה יאושר בבית הדין, אם לא תנסי לתאם עימו את אופן החזרת הנייד. אני מניח שקצת רצון טוב משני הצדדים, יכול עזור כדי למצוא פתרון להעביר את המכשיר מפתח תקוה לרחובות בלי לטרטר אותך בנסיעות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה