שאלה בנושא פטריה

Nuli77

New member
שאלה בנושא פטריה

לאחרונה היונק התחיל "לזרוק" ולנשוך את הפטמה לקראת סיום הארוחות, מה שגרר סדק כואב.. לאחר שמרחתי פיורלאן ונרגע הכאב, שמתי לב שזה ממשיך וחוזר בשילוב טבעת אדומה קצת נפוחה וחלקה סביב שתי הפטמות וצריבות של הפטמה. הרופא אישר שזו פטרייה ורשם לי משחה אנטיביוטית בשם - בקטורבן. 1. הוא אמר לי למרוח אחרי כל הנקה ולנקות לפני ההנקה הבאה, אבל רשום על המשחה שצריך למרוח רק פעם ביום כי זה אנטיביוטי אז מה לעשות??? 2. איך אני מנקה את הפטמה בצורה מקסימלית שלא יהיה חשש לתינוק? תודה!!

Nuli77

New member
../images/Emo208.gif

מקפיצה למקרה שבכל זאת מישהי יודעת....

wrong cream

you need an anti fungal cream and a yoetset hanaka. I suggest that you see dr Leibovitch who is a doctor and a yoetset hanaka and can help you. 09 8858256​

Nuli77

New member
תודה! אבל זה בעייתי לצערי

פגישה עם דר ליבוביץ ויועצת הנקה עולה 500 ש"ח ואין לי אפשרות כרגע לשלם סכום כזה. יש עוד אפשרויות לראות יועצת הנקה במחיר זול יותר? מישהי יודעת??

1טלטלים

New member
הבעיה

היא יועצת הנקה מוסמכת אחרת איננה יכולה לרשום קרם / תרופה (הן לא רופאות),ד"ר ליבוביץ' במקרה גם רופאה וגם יועצת הנקה מוסמכת.

יעוץ הנקה דרך קופת חולים

לקופת חולים כללית יש חבילת יעוץ הנקה במחיר של 185 ש"ח ל-2 פגישות. אם את בכללית את יכולה לברר ב -2700 * הם יפנו אותך ל"מרכז רותם" או משהו כזה.. ומשם יעבירו לך רשימת יועצות שבהסדר ואשר עובדות באזור שלך. אני מניחה שגם בקופות האחרות יש הסדר כזה או אחר. נכון שהן לא יכולות לתת מרשם, אבל במקרה שלי ביקשתי מרופא המשפחה לפי מה שהמליצה היועצת... בהצלחה, והחלמה מהירה!

Nuli77

New member
תודה על העצה, זה מה שאני אעשה

בינתיים הרופאה נתנה לילד דקטרין אורל ג'ל והמליצה לי למרוח גם ובמקביל אצור קשר עם כללית מושלם.

למעלה