mmmm....
טוב, ראשית כל מה זאת אומרת לא עשיתי כלום???? אצלי גם על השרת וגם על ה-LOCALHOST, הכל עובד כמו שצריך כולל העובדה שהוא שותל את הקוקי אצלי על המחשב וקורא אותה אחר כך!!! שנית, שימוש בבפר, אפשרי אבל לא נכון!!! מה הכוונה לא נכון, זה לא שאסור להשתמש בבאפר, מותר ובשביל זה בדיוק עשו את זה כי יש מצבים שאתה לא יודע מה אתה צריך לעשות אלא רק אחרי שכבר התחלת להוציא מידע החוצה ללקוח... אבל על פי סדר הדברים זה לא נכון. HEADERS כשמם כן הם באים ראשונים ולא משנה מה. האפשרות של הבאפרים היא להאט את הפלט, כי במקום שיישלח פלט באותו הרגע שהוא נוצר ב- PHP הוא מחכה עד שכל הסקריפט יסתיים ואז שולח את הכל ביחד ללקוח. אבל שוב אין כאן עיניין של PHP אלא עיניין של שליחת נתונים בין שרת לדפדפן, וכמובן עיניין של פרוטוקול ה- HTTP. למה ה- ASP עובד וה- PHP לא... אין לי מושג היות ואני לא מכיר את הפונקציות של ASP, ולא את הצורה שבה השרת עובד... היות ואתה עובד עם ASP על 127.0.0.1 משמע על LOCALHOST, זה אומר שאתה לא מריץ APACHE...אלא שרת אחר, שוב גם כאן אין לי כל כך מושג כי אני עובד על APACHE... אם הסקריפט שנתתי לך לא מוציא לך את הקוקי בפעם השניה (אחרי REFRESH, שאתה עושה) אז הבעיה היא לא בסקריפט אלא בהגדרות השרת שלך או בעבודה שלו מול מנוע ה-PHP (כמובן גם תלוי איך אתה מריץ אותו בתור CGI או בתור ISAPI...). דיי קשה לי לעזור ככה בצורה של פורום מבלי להכיר את המערכת שעליה אתה עובד ומבלי לדעת מה הקונפיגורציה המתאימה של אותה מערכת. בכל אופן, כמו שאמרתי, אם הסקריפטים לא עובדים... גם על פי הדוגמאות של PHP HELP גם על פי טוטוריאלים שונים וגם הסקריפט שאני נתתי, יש משהו שלא עובד וזה לא הסקריפט. מצטער שלא יכול לעזור יותר מכך. בברכת הצלחה שנאור.