שאלה בנושא עדין

yaelma1

New member
שאלה בנושא עדין

בזמן האחרון כשאני ובעלי ביחד יש לי כאבי תופת באיזור הגב התחתון וזה משגע אותי כי עוד לפני שמתחילים להינות צריך לסיים בגלל הכאבים. אני יודעת שיש לזה קשר לאנדו` ומקווה שאחרי הלפרסקופיה תהיה הקלה אבל בינתיים אם יש למישהי פתרון (ולא אתופן כי אסור לי) אשמח ותודה לעונות. נ.ב: אני גולשת מסוללרי ואין לי אפשרות לקרוא את המאמרים בטאג ליין אז גם זה לא ממש רלוונטי.

הצעות לפתרונות ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על הכאבים
מציעה לך לנסות משככי כאבים אחרים כמו וולטרן, נקסין,ואיוקס, פוינט- נרות יכולים להיות רעיון טוב יותר אפילו. אולי כדאי גם להתייעץ לגבי כדור שמרפה שרירים ומשכך את תחושת הכאב דוג' ואליום ודומיו. לא יודעת איך את עם אלכוהול אבל גם כוס / כוסות יין יכולות לעשות את המלאכה. אני קוראת את מה שכתבתי פה וזה נשמע לי הזוי, אבל זר לא יבין זאת
בהצלחה יקרה

reutha1

New member
נשימות..

אצלי יש כאבים כאילו אני בתולה כל פעם מחדש.. אני חושבת שנשימות עמוקות 'לאיזור הכואב' משפרות אצלי את המצב. לא בטוח שזה יעזור לכאבים שלך אבל בטח לא יזיק לנסות, אולי בנוסף לאחד מהמשככים הנ"ל אם מותר לך לקחת. בהצלחה.. רעות

ha1231

New member
אני חשבתי שרק לי יש את הבעיה

הבעיה הזו של כאבים נוראיים גם אני כאילו בתולה כל פעם מחדש וזה משגע אותי ואוטומטית אני נסגרת כי אני כבר מכירה את הכאב הזה ולא יודעת מה לעשות כל הזמן מאלטרים משהו אחר כדי להפיג את הכאב ופחות לחשוב עליו.

נעמי 17

New member
יש משחה שעוזרת

לסיכוך, כמו זו שמשתמשים עם קנדום, שהיא על בסיס מים < בידיוק כמו הג'ל שהרופא מניח על המתמר . KY או גרסאות שונות שלה, עוזרת לכאבים של החדירה, לא לכאבי הגב לצערי.

למעלה