שאלה בנושא סקרי t.g.i.

• פותח הנושא frudi
  • פורסם בתאריך

frudi

New member
שאלה בנושא סקרי t.g.i.

שלום רב, לצורך עבודה שאני צריך לכתוב (הנני סטודנט לתקשורת), אני מעונין לעשות מעין ניתוח של סקרי t.g.i. לאורך זמן מסויים, ולפלח בין הצריכה התקשורתית בציבור הכללי, הדתי-לאומי והחרדי לאורך זמן. (מטרת העבודה בגדול היא לנסות ולהראות שבעוד הציבור הכללי עוזב את העיתונים ועובר לאינטרנט / טלוויזיה, לעיתונות החרדית דווקא נראה שיש עתיד מסויים בארץ). יש באפשרותי לעשות חיפוש בגוגל או בארכיונים שונים ולמצוא כתבות ישנות ממקומות שונים על נתוני הסקרים האחרונים. אולם, רציתי לשאול האם, היכן וכיצד ניתן למצוא את הנתונים המקוריים, שעל בסיסם מבוססים כל הכתבות הללו? מי שולח אותם? מי בכלל החברה שאוספת ומפרסמת את הסקרים הללו? באיזה צורה הם מגיעים (האם כ"הודעות לעיתונות", כהודעות בביפרים, פקסים, וכד'?)? הם יש גישה אליהם לכל דורש (בחינם או בתשלום)? למי ניתן לפנות כדי לקבל נתונים מהסקרים האחרונים וכו', על מנת שלא אצטרך להתבסס על עובדות של כתבים, שייתכן ופה ושם יסולפו ע"י מערכותיהם על מנת "להוציא אותם טוב יותר". כמו כן, אשמח לקבל מידע דומה גם על סקרי tim. זה יכול גם לעזור לי.

גת וייס

New member
ניסית את www.tgi.co.il ?

לא תאמין איזה אתר יעלה לך

frudi

New member
ניסיתי...

ניסיתי את האתר, אולם כל שראיתי בו הוא מעט מידע על החברה, קצת בשבחה ועל יכולתיה המרשימים. אומנם זה עוזר לי גם כן במידה מסויימת, אולם אין שם נתונים ממש. וזה מה שאני בעיקר צריך. את הנתונים המקוריים והגולמיים של הסקרים הללו, מבלי שהם עוברים עריכה ע"י הכתבים אח"כ כשכמעט כל כלי תקשורת יציג את מה שנוח לו.

למעלה