שאלה בנושא נוני...

IRISEL2

New member
שאלה בנושא נוני...

האם הנוני אינטרא סאנריידר מוכר לכם? האם הוא שונה מהנוני שמוזכר באתר? ואם כן במה? נאוה, הטפול שלי בינתיים נדחה ל - 30/01, בגלל הזהום בדרכי השתן. בינתיים לוקחת את הנוני. בתודה ושתהה לכולנו שבת בריאה שקטה וקסומה. איריסל'.

linar1

New member
איריס שבת שלום../images/Emo140.gif

אני שותה כבר הרבה זמן את הנוני והוא עושה לי רק טוב. בהתחלה שתיתי את מקורי ועכשיו עברתי לנוני של GNC וגם הוא מעולה: מנקה את הגוף,מוסיף אנרגיה - חיובית,כמובן!!!, עוזר לי לשינה רגועה ומפחית את עוצמת הכאבים. איו לי נסיון עם החברה סינריידר - מקווה שתרגישי את השפעתו החיובית. היקר שכל הדברים האלה עובדים לאט אבל בטוח - רק קצת סבלנות.
LINAR

אני לא מכירה את הספציפי הזה.

בדקתי ואני ממליצה על השניים שמופיעים באתר. רובם - אני פשוט לא יודעת את טיבם. ניו וויז - לא היה לי ניסיון טוב עם המוצר שלהם (מטופלת שלי לקחה את זה לפני שהגיעה אלי) לגבי דרכי השתן: הרבה הרבה נוזלים (לא קפה, לא תה שמייבשים): מים, מיצי פירות, תה צמחים וגם הרבה מזון עם נוזלים: פירות, ירקות ממשפחת הדלועים (מלפפון, דלעת, קישוא), מרק. וגם משתנים כמו: פטרוזיליה - אני אישית הכי מעדיפה את החי, אבל אפשר גם חליטה (יש אומרים אפילו רצוי) ויש גם את זה: קחי את השערות של התירס, בשלי אותם מעט ושתי את המים. מיץ קרנברי - מעולה גם הוא!!

למעלה