שאלה בנושא מעקב

שאלה בנושא מעקב

שלום לכולן, אני לא מוכרת בפורום כיוון שאין לי יותר מידיי מה לתרום בנושא אך אני עוקבת. יש לי שאלה לותיקות במחלה, אני אובחנתי לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח ואחכ" הריון (דיי מיידי), אחרי הלידה התחלתי לקחת גלולות 4 חודשים רצוף וכאשר קיבלתי מחזור הוא היה ממש קל (יש לציין שממש פחדתי ממנו), מאז עבר בערך חודש ופתאום התחלתי להרגיש כאבים חזקים בירך ובבטן התחתונה , האם מישהי מכירה כאבים כאלה כתוצאה מהמחלה? אני זוכרת שהיו כאבים בירך גם לפני האבחון הראשוני. חוץ מזה רציתי לדעת מה התדירויות של הניתוחים (למרות שאני מתארת לעצמי שזה אינדבדואלי אך פחות או יותר) אשמח לתשובה

היי אור

כאבים בבטן התחתונה וברגל מוכרים לי בהחלט והם בהחלט כתוצאה מהמחלה. לגבי תדירות הניתוחים זה תלוי במצבך, תלוי האם ניקו היטב בניתוח הראשון ותלוי במצב הדיכוי מאז הניתוח וכמה ווסתות קיבלת מאז הניתוח. האם את נמצאת במעקב אצל רופא שמבין באנדו'?

תודה שענית

אני לא נמצאת במעקב כי די הזנחתי את הנושא אך כמובן שאפנה לרופאה שלי עכשיו ידוע לך ממה נובעים הכאבים ברגל?

אין לי מושג

אבל אני סובלת מכאבים ברגל מהמחזור הראשון. אולי יש מוקד על איזשהו עצב שמקרין לרגל?? באמת שאין לי מושג למה. תקבעי לך תור לביקורת בתה"ש.

למעלה