שאלה בנושא מסגור

אילת1234

New member
שאלה בנושא מסגור

שלום, למרות שאני עוקבת בתדירות גבוהה אחר הודעות הפורום, עדיין אינני חברה בו. ולמרות זאת, אשמח אם תוכלו לעזור לי. בעוד כשבוע לערך, אסיים את פאזל ה"אסטרולוגיה" של רוונסברגר (9,000 חלקים). למישהו יש רעיון איך למסגר אותו? מי ממסגר כאלה גדלים (1.93X1.39)? הבנתי שבגדלים האלו אי אפשר לשים זכוכית, מאחר והיא כבדה מידי לתלייה על הקיר. תודה רבה ושנה טובה.

האדרים

New member
תבדקי למינציה

הפאזל הגדול ביותר שהרכבנו עד כה הוא של 5,000 חלקים. עליו ועל פאזל נוסף של 4,000 בצעו למינציה ומסביב- מסגרת. למזלנו, יש מישהו שעושה מסגרות, ברחוב לידנו, כך שלקחנו את הפאזלים ברגל ללא צורך במכונית. יש כאלה שלוקחים מהבית ואז יש פתרון לבעיית ההובלה. אם יש לך רעיון אחר - נשמח לשמוע. בהצלחה!

אילת1234

New member
למנציה

תודה!!! דבר נוסף וסליחה על הבורות, מהי בדיוק למינציה לפאזל? איך זה נראה בסוף? מדובר בזכוכית, פלסטיק? שוב תודה.

jocie1

New member
בקשר ללמינציה - עשיתם לבד?

ביררתי בכמה מקומות אמרו שעובי הפאזל על קרטון ביצוע לא יעבור במכונה. אשמח לשמוע עוד פרטים... צום קל והרכבה נעימה שנה טובה

האדרים

New member
ממש לא ...

לקחנו את הפאזל ל"איש המסגרות". אחד מהם אפילו הבאנו בשני חלקים והדבקנו שם. הוא לקח את זה למקום כלשהו לעשות למינציה ואז שם את המסגרת. הפאזל הודבק על קאפה - לא ידועים שלבי התהליך - מה בא אחרי מה ... צום קל וחתימה טובה

צומיש

New member
אז אני אשאח שאלה

בנוגע למשטח שעליו הרכבת, אני עושה פאזל 1.63 על 48 הבעיה שהקרטון ביצוע הוא קטן מדי יש דרך יצירתית חוץ מלהדביק שניים ע"מ להרכיב עליו. אם הרכבת כאלו גדלים בטוח את יודעת

אילת1234

New member
לצומיש

אני לא חשבתי על דרך יצירתית יותר מאשר חיבור של שני קרטוני ביצוע. האמת היא שזה די יעיל- כל עוד את מדביקה את הפאזל ממש טוב לקרטוני הביצוע בסיום העבודה (ואז לפני שאני יוצאת לזגג, אני מדביקה עוד שני קרטוני ביצוע מלמעלה ליתר ביטחון. כשאני מגיעה לזגג אני מסירה אותם). מישהו כאן הזכיר- קאפה. אני יודעת שקאפות ניתן לקנות בגדלים מאוד מאוד גדולים- אז זה יכול להיות פיתרון זמני עבורך- כמובן עד שלב המסגור. מסגור להערכתי אפשר לעשות רק אם הפאזל מודבק על קרטוני ביצוע (קאפה עבה מידי).

jocie1

New member
הדבקת קרטוני ביצוע יחד עם מסקינטייפ רחב

לפי הרוחב/אורך שחסר כרגע. וחיתוך העודף. כעקרון, מוסיפה סמ עד שניים (למימדים שרשומים על הקופסא) לכל כיוון כדי להגיע לגודל המירבי של הפאזל וכך בוחרת את הקרטון ביצוע שעליו מרכיבה את התמונה. הקרטונים ממתיים במקום המכובד בסלון תחת הספה. מעלה אותם לשולחן האוכל ועליו מרכיבה את הפאזלים. דואגת לעשות הפסקות ותרגלילי הרפיה לצוואר כתפיים וגב הפתרון של שולחן שירטוט נראה לי אידאלי להרכבת פאזלים. בהצלחה

למעלה