שאלה בנושא מכלולים

Aviel D

New member
שאלה בנושא מכלולים

אני היתחלתי לבנות לי את הGIANT REGN X1 מאפס יש לי כמה שאלות 1 איך אני מודד את המידה של ההד סט {אינטגרלי}?? 2 איך הSUN MTX {חישוק}לאול מווטין והמלצות לגבי הרוחב 3 על איזה קרנק מעצורים ונבות היתם ממליצים לי
תודה לעונים

dotanalon

New member
ה סאן MTX הוא חישוק דאוןהיל

בין היותר חזקים שיש אבל עקב כך גם כבד ל AM הייתי ממליץ לך על הספאנק סוברוסה או מאוויק 819 שהוא טיובלס רדי או DT 5.1 על נאבות הופ פרו 2 או אים אתה רוצה להשקיע נאבות DT 340 ולגבי הקראנק והברקסים רק XT או SLX

Aviel D

New member
תודה אבל יש לי איך להסיג חישוקים של sun בזול

ואני מחפש חישוק לבן וזה מה שהיציעו לי ברקסים היציעו לי לא ללכת על xt כי הם לא מוגדרים am והנאבות של הופ קצאת יקרות יש לך המלצה יותר טובה ???

dotanalon

New member
אני לא יודע מי המליץ לך אבל

בעיקרון חישוק לבן יש לך את הSUNN XLRATER שהוא המקביל ל SUN S.O.S שזה סוג של האח הקטן של הMTX אתה יכול להשיג אותו במחיר טוב דרך bikedeal.co.il ונאבות יותר זולות אתה יכול לחפש נאבה של סאן רינגל או אם לא איכפת לך מהמשקל אז דה בומב או נובוטק. ולגבי הברקסים הם כל כך AM שטים קומנסל השתמש בהם גם לDH לפני שנתיים לפני שיצא הסיינט החדש. איזה ברקסים המליצו לך?

Aviel D

New member
הימליצו לי ל הסיינט אבל הוא קצאת יקר

מה אתה אומר על HAYS STROKER TRIAIL יש לך גם המלצות לכידון וסטם ?? ויש לך מוסג איך להתאים הד סט אינטגרלי כי אני לא מוצא מידע על זה ובמצמן ביקשו שאני יביא את השילדה והם יתאימו לי תודה תודה תדה

dotanalon

New member
הסטרוקר ממש לא מתווים ל XT

הם פחות טובים מהם והסיינט ברקס מדהים לדעתי זה הברקס הכי טוב שיש לDH (יש לי אותו כמובן...) אבל הוא נורא חזק וזה מיותר לAM ואפילו לפרי רייד כידון וסטם זה נורא תלוי במידת האופניים ובגובה שלך וברוחב כתפיים אז אני לא רוצה סתם לבלבל אותך מבחינת חברות יש ESTON שיש להם מוצרים מעולים ואני מאוד אוהב את PAZAZ או PZ RACING שיש להם מוצרים מעולים ומחירים מאוד אטרקטיבים בנוסף יש FUNN ו SYNCROS שוב הכל תלוי במחיר. לגבי הדסט זה באמת תלוי בשלדה יש כל מיני סוגים באיזה שלדה מדובר? וכפי שאתה רואה בחתימה אתה מוזמן להגיע לחנות ואני ייעץ לך חינם לגבי מידות של סטם וכידון ובנוסף אני גם יכול לתת לך לרכב על אופניים שיש להם מעצורי XT ואופניים שיש להם סטרוקר ואם תרצה גם סיינט

למעלה