שאלה בנושא מיתלים

oren z750

New member
שאלה בנושא מיתלים

כאשר מיכל הדלק כמעט ריק(1/4 מיכל) הפרונט נהיה מוטרף(תענוג...הקידמי מתנתק קלות ביציאה מפניה לדוגמא) אבל כאשר המיכל דלק מלא הפרונט מרגיש כבד האם אפשר ע"י כיוון המיתלים לגרום לפרונט להיות מוטרף גם כאשר המיכל מלא אבל בלי לפגוע ביכולות הפנייה(מהירות יציבות). האופנוע הוא ZX6R 2007

NeeD 4 SpeeD

New member
../images/Emo5.gif

אתה יכול לכוון את עומס הקפיץ הראשוני למקסימום (PREFLOAD) ,מה שיגרום לפרונט להיות יותר גבוהה . זה טפשי , מסוכן , יפגע ביכולות האופנוע.

oren z750

New member
אוהב אבל...

אני אגדיר את בצורה שונה, שהמיכל מלא הFUN מהאופנוע קטן והאופנוע הופך להיות צפוי הרבה יותר (שלא נומר משעמם קצת...) יש לי הרגשה שכיוון מיתלים יוכל לפתור את הבעיה השאלה היא איך!

NeeD 4 SpeeD

New member
אל תעשה שטויות

כיוון מתלים צריך לעשות כנון . אם אתה מחפש חיית ווילי , אתה על האופנוע הלא נכון.

NeeD 4 SpeeD

New member
קודם כל תבקש ממישהו שיכוון לך את המתלים

בצורה נכונה . האם האופנוע מרגיש "רך" מדי? נב אני אף פעים לא שמתי לב לשינויים בהתנהגות האופנוע ביחס לכמות דלק.

ב ו Z י

New member
גם אני לא. אצלי הקדמי מתנתק

מהאספלט גם עם אני מעביר משקל קדימה (מה זה הדבר הזה?....)

תומRיקו

New member
תנסה למקם את הגוף שלך מעט אחורה..

תשחק עם המשקל שלך....משפיע בצורה ניכרת.

bluedot3

New member
ממליץ לקרוא את כל השרשור המצורף...

הPRELOAD מיועד לקבוע את הסאג (שקיעה) של האופנוע ולא את קשיחות הקפיץ כפי שנהוג לחשוב. כיוון הPRELOAD הוא נקודת המוצא לכיול השיכוך וההחזרה - צריכה להיות בערך שקיעה של 10% על משקל אופנוע ו בין 30-40% שקיעה של משקל אופנוע + רוכב.

ninja9

New member
רציתי לכתוב שלמה לך פרונט מטורף >>>

אבל אני מבין אותך...זה אטרף לכשעצמו.. רק קח בחשבון שאם הקדמי מתנתק ביציאה מסיבוב, ולרוב זה כשאתה עדיין בהטיה - המצב עלול להגמר עצוב אם אתה לא שולט ברזי הווילי ואם אין לך משכח היגוי..>> לא נעים לנשק תאספלט בגלל שהקדמי החליט שהוא רוצה לקיים איתו יחסי מין במצב שכיבה..קשה מאוד לשלוט בקדמי כאשר הוא נכנס לרעידה חזקה (בד"כ כשצמיג במצב נוגע\לא נוגע באספלט), וקשה לרדת מווילי (אפילו קטן) בזוית. סע בזהירות חבר.

למעלה