שאלה בנושא מזונות

מצב
הנושא נעול.

אליסיה1

New member
שאלה בנושא מזונות

שאלה בנושא מזונות
ואני ובעלי חיים בנפרד כבר כשנתיים וחצי. אנו הורים לשלושה ילדים: בת 16 וחצי בת 15 ורבע בת 8 אני עובדת ומרוויחה בערך 7,000 ש"ח נטו. בעלי מרוויח בערך 13,500 ש"ח. לפני יותר משנה וחצי הגשתי בקשה למזונות וקבעו לנו מזונות זמניים בסך של 7,500 ש"ח לחודש, לפי חישוב של 2,500 ש"ח לכל ילד. אנחנו מחכים לפסק דין של מזנות קבועים. בינתיים הילדות גדלו ושתי הגדולות שלי עברו את גיל 15 אני מבקשת לשאול את עורכת הדין אם יש אפשרות שהשופט יחליט לקבוע מזונות נמוכים יותר מאלו הזמניים, כי שתי הילדות כבר מעל גיל 15 ויחייבו אותי להשתתף במזונות שלהן כי אני עובדת?

אליסיה1

New member
ועוד משהו ששכחתי לציין בהודעה

שאלה בנושא מזונות
ואני ובעלי חיים בנפרד כבר כשנתיים וחצי. אנו הורים לשלושה ילדים: בת 16 וחצי בת 15 ורבע בת 8 אני עובדת ומרוויחה בערך 7,000 ש"ח נטו. בעלי מרוויח בערך 13,500 ש"ח. לפני יותר משנה וחצי הגשתי בקשה למזונות וקבעו לנו מזונות זמניים בסך של 7,500 ש"ח לחודש, לפי חישוב של 2,500 ש"ח לכל ילד. אנחנו מחכים לפסק דין של מזנות קבועים. בינתיים הילדות גדלו ושתי הגדולות שלי עברו את גיל 15 אני מבקשת לשאול את עורכת הדין אם יש אפשרות שהשופט יחליט לקבוע מזונות נמוכים יותר מאלו הזמניים, כי שתי הילדות כבר מעל גיל 15 ויחייבו אותי להשתתף במזונות שלהן כי אני עובדת?
הדירה שאני גרה בה עכשיו נקייה לגמרי ממשכנתא ככה שאין הוצאות מדור לאף אחד משנינו

תשובה

הדירה שאני גרה בה עכשיו נקייה לגמרי ממשכנתא ככה שאין הוצאות מדור לאף אחד משנינו
תשובה
יש לקרוא את ההחלטה אך עקרונית מגיל 15 ואילך חובת המזונות היא מדין צדקה והיא חלה על ההורים שווה בשווה בשיעור יחסי להכנסותיהם הפנויות.

תשובה

שאלה בנושא מזונות
תשובה
יש בהחלט סיכוי שבית המשפט יקבע מזונות נמוכים יותר לשתי הבנות הגדולות, לאור גילן ולאור יכולת ההשתכרות שלך. למה אתם לא מגיעים להסכם?

מצב
הנושא נעול.
למעלה