שאלה בנושא לימודים

zukzuki

New member
שאלה בנושא לימודים

שלום לכולם אני מחפש פרטים על לימודים בהולנד - בעיקר לימודי פסיכולוגיה (תואר שני ודוקטורט). אני יודע שיש בהולנד תוכניות לימודים באנגלית. אשמח מאוד אם מישהו לומד באחת מתוכניות הללו אשמח לשמוע פרטים

sheepii

New member
מציעה לך להחליט באילו אוניברסיטאות

אתה מעוניין ללמוד ולבדוק באתרי האוניברסיטה בידיוק איזה תוכניות לימוד שלהם נלמדות באנגלית. אני בתקבלתי ללימודי תואר שני באנגלית.יש צורך לעבור מבחן באנגלית TOEFL או IELTS מידע מלא תקבל באתר...

sheepii

New member
כן...בממוצע

לאוניברסיטה שאני מתחילה ללמוד בה העלות לתושב לא מהאיחוד היא 7600 יורו לשנה , תושב האיחוד 1560..וזה לא כולל מגורים נסיעות והוצאות מחייה.. קרוב ל800 יורו בחודש בממוצע. הבנתי שיש מלגות ומענקים למצטיינים.שוב ממצליצה לבדוק באופן פרטני מול האוניברסיטה שמעוניינים בה..

Fair game

New member
יש בהולנד הרבה אוניברסיטאות

תני שם של אוני ומסלול לימוד שאת מעונינת ונחפש לך. בעיקרון בכל אתר של אוני יש את כל המידע הדרוש אם יש לך עוד שאלות את יכולה לפנות אליהם במייל או להתקשר והם ישמחו לעזור לך. שוב כמו שאמרו-אם את לא תושבת האיחוד המחיר די יקר

zukzuki

New member
שאלה בענין זה

זה מה ששאלתי בהתחלה. לא תושב האיחוד אבל יש לי אזרחות בריטית . זה יאפשר לי ללמוד בתעדיף מוזל? מאוד אודה על תשובה בענין זה

אזרחות בריטית

היא אזרחות של האיחוד ולכן אם יש לך אזרחות בריטית תוכל לשלם שכר לימוד מופחת. אני משלמת בערך 1500-1600 יורו לשנה. מעבר לכך יש אפשרות לקבל סיוע של המדינה דרך IB GROEP באתר שלהם יש מידע גם באנגלית.

למעלה