שאלה בנושא חדר שינה

קשכפית

New member
שאלה בנושא חדר שינה

אם מדובר בחדר שינה שהוא מלבן, בקיר אחד יש דלת כניסה וזה נדמה לי קיר דרומי מבחינת כיווני השמיים,הקיר השני הוא המזרחי ויש בו חלון קטן גבוה קרוב לתקרה הקיר השלישי הוא הצפוני ויש בו דלתות הזזה מזכוכית למרפסת והקיר הרביעי הוא המערבי והיחיד בלי דלת או חלון שאלתי היא מה הנכון מבחינת מיקומים כאמור זה חדר שינה אז היכן נראה לך הכי נכון להניח את המזרון (אין לנו מיטה) היכן את ארון הבגדים והיכן שולחן טואלט עם מראה כלומר מה דעתך בהתאם כמובן למגבלות שאני לא יכולה לשנות, זו דירה מושכרת בתודה קשכפית

לאור התאור שמסרת אי אפשר

להמליץ כלום. לא מומלץ לישון על מזרון אלא על מיטה שגבוהה מהרצפה כ-15 עד 20 ס"מ. מיקום מומלץ למיטה הוא בד"כ בפינה השמאלית של החדר לא צמודה לקיר, עם הפנים לכיוון הדלת כשישנים.

פנים לכיוון הדלת זה כשנימצאים

במיטה, רואים את הדלת מולנו בזוית, לא בקו ישר. כך אפשר לראות את כל מי שמגיע לחדר שלנו מיד ולא קודם הם נכנסים ואח"כ אנחנו רואים אותם. המיקום הזה הוא מיקום שליטה ונותן ביטחון בחיים בכלל. אגב, כן מומלץ גם לילדים לישון.

קשכפית

New member
חשבתי דווקא שתארתי ממש טוב

פרטתי את הכיוונים והיכן בחדר יש דלתות והיכן חלון. מה חסר? טוב אז אני מצרפת שירטוט פשוט שימחיש היכן הדלתות והיכן החלון הקטן שנמצא גבוהה קרוב לתקרה נכון שאולי לא מומלץ מזרון אבל זה מה שיש לנו כרגע בכל מקרה לפי השרטוט היכן למקם את המזרון לא הבנתי צד שמאלי, צד שמאלי של מה? צד שמאלי יכול להתפרש בכמה צורות תלוי היכן עומדים ולאן פונים אז צד שמאל משתנה לא? בכל מקרה יש 2 דלתות אז מה עושים לדעתך? מחכה לתשובה בתודה מראש

uti

New member
אביבה../images/Emo20.gif את יכולה להסביר בבקשה

את הנושא של גובה המיטה? המיטה שלנו בחדר השינה גבוהה יותר מ-20 ס"מ, מיטת אפיריון אולם לאחרונה אנחנו ישנים ללא החלק העליון שלה....(בעלי טוען שאנחנו לא נסיכים מהמאות המקודמות ואין צורך פונקציונלי בזה
) המטה כ-35 ס"מ גובה מעל הריצפה.

IReI

New member
אם אני לא טועה

אז טוב שיהיה חללק ריק מתחת למיטה כדי שתעבור אנרגיה ותעטוף אותנו מכל צידנו בזמן השינה אבל באמת כדאי שאביבה תענה

גובה המיטה

ציינתי את גובה המיטה לגביה מכיוון שהיא ציינה שהיא ישנה כרגע על הרצפה. מיטה צריכה להיות בגובה הזה כדי לאפשר זרימת אנרגיה מתמדת לכל אורך זמן השינה מכל הכיוונים וגם מלמטה. בואי נאמר שמבלי לראות את המיטה אני יכולה לומר שאם אתם ישנים מצוין וללא הפרעות בשינה בבריאות ובאהבה, אז, המיטה בסדר. 35 ס"מ זה קצת גבוה אבל לא נורא. בעלך עשה פנג שואי לבד, אפיריון יוצר לחץ על הישנים מתחתיו וגם העמודים מסביב אינם מועילים (אם יש) הוא אמנם הסביר את ההסבר שלו, אבל אין ספק שזה בא מחוסר נוחות כלשהי והוא פתר אותה בדרך הנכונה. אינסטינקטים מצויינים... יום טוב

מכל מה שאני רואה בשירטוט

והשירטוט בהחלט מבהיר הרבה יותר, כדאי לישון כשהראש בקיר המערבי. את הטואלט בקיר הצפוני או הדרומי כשהמראה אינה מופנית לכיוון המיטה וארון ממול לטואלט. תלי קריסטל ליד הדלת הדרומית ובחלון המזרחי יום טוב

קשכפית

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים

אז בהחלט תודה רבה לך על התשובה - אני אבדוק ואנסה לעשות את כל מה שהמלצת. שבת שלום!

למעלה