שאלה בנושא זוגיות

Anaabell84

New member
שאלה בנושא זוגיות

לאחרונה יצאתי עם בחור שכנראה יודע לשחק בבחורות. רציתי לשאול האם יצא שבחור שיחק בכן ומה עשיתן כדי להבהיר לו שאתכן לא משחקים? מי שלא מעוניינת להגיב כאן אודה לה מאוד אם תגיבו בפרטי. אנאבל

dovk

New member
לברוח, ומהר.

מערכת זוגית אמורה להיות הדדית ושיוויונית. אם הבחור משחק בך הוא לא בדיוק סופר אותך, וחבל על הזמן. דב

מה את רוצה?

אנאבל שלום, מתוך מה שאת שואלת זה לא כל כך ברור מה את רוצה כרגע... האם את רוצה קשר זוגי ארוך האם את רוצה להנות מסטוץ קצר ומרגש האם בא לך משהו לא מחייב לאורך זמן, פה ושם בין לבין.... כל הנושאים הללו מאוד משמעותייים כדי שתוכלי לבחון מה באמת מתאים לך לפני שאת בכלל מסתכלת עליו ועל האופן שבו הוא מתנהל כלומר, לשים עליו את כל הפוקוס ולא לבחון מה מתאים לך, בעיני זה פספוס כי בתיאום ציפיות, או כשאת עושה משא ומתן, חשוב שקודם כל תהיי בהירה עם עצמך לאן בא לך להכנס. יש בחורים שמשחקים הרבה, יש בחורים שמעט, כולם שומרים על סוג מסוים של מתח מיני בצורת ההתנהלות הזו כמו הרגעים האלה שלפני הנשיקה שהם מאוד מסעירים, אז יש כאלו שמבססים על חוסר הוודאות הזו קשר שלם תחשבי אם מתאים לך להכנס לכזה קשר.

אספר לך משהו קצר אנאבל ואולי אני מבוגרת יותר

הכרתי גבר בן 34 באתר הכרויות,,התמונה שלו מקסימה אבל,,צעיר ממני (אני בת 44),חשבתי לעצמי שהוא נורא צעיר עבורי ואני זקוקה לגבר יציב,בשל ובוגר,,ונכון שלפעמים גיל זה רק מספר אך יחד עם זאת,,ניסיתי, הגבר התברר כרדוד בשיחות,,כמשחק משחקים,,החליט על דעת עצמו להתקשר אליי בשעה 11 בלילה כי "קבענו להפגש" וממש לא נכון כי הייתי תשושה באותו היום,,נעלם,,התקשר שוב,,,החלטתי ואמרתי לו שלא נעלמתי פשוט הוא,,לא מתאים לי,קצר ולעניין, גבר רציני שרוצה קשר,שאישה מושכת אותו,יפגש איתה,,הלאה אין לדעת מה יהיה אבל כך נוהג גבר שרוצה,,וזו דעתי, אל תתני לאף אחד לשחק איתך ותהיי דעתנית מספיק,,,אל תחששי לומר "לא מתאים לי כי תשארי לבד או מחוסר ברירה או מסיבות אחרות,,תהיי עם בטחון,
,

למעלה