שאלה בנושא הרצה...

bellaiguan

New member
שאלה בנושא הרצה...

אז ככה דוד שלי מקבל בקרוב מאוד ג'י אס ג'דיד...! עכשיו אני שואל בשמו ניתן לבצע את ההרצה של האופנוע ביום אחד??? או מקסימום שבוע????

TheReverend

New member
מה הבעיה?

אז ככה: יוצא מהבית נוסע לחרמון, משם דרך רמת הגולן לבקעת הירדן -> עד הערבה -> שוקו ביוטבתה -> ס.ד. באילת -> דרך מצפה רמון -> הר חריף -> לכיוון ת"א -> חזרה הבייתה. אה, כן - כל זה אמור להיות לא בגז קבוע ובסל"ד של עד 5000
זה יקח לו בערך שבוע.

bellaiguan

New member
וברצינות...

אני יסביר את עצמי שוב... אפשר לעשות את ההרצה בפרק זמן קצר נגיד יומים משהו כזה של נסיעות מאוד ארוכות זה מומלץ????????????? או שצריך לחלק את זה לפרק זמן יותר ארוך...?

yogev klx300r

New member
אני חושב שהוא הבין אותך הייטב

ואף הפליא בתשובתו. אין בעיה לעשות את זה ביום אחד (אם יש לך את התחת בשביל זה). רק תשמור על תנאי ההרצה: לא לעבור 5,000 סל"ד, לא לנסוע עם גז קבוע, ולא לפתוח גז חזק (עד ה-5,000 סל"ד), למרות שזה מפתה.

yigall

New member
למה הכוונה גז קבוע?

נגיד יש קטע ישר, אז צריך כל כמה שניות לסגור גז ולפתוח עוד פעם?

GPZiv

New member
בדיוק ההיפך

להשאיר את ידית הגז פתוחה באותו מצב.

yigall

New member
הוא אמר להיות לא עם גז קבוע

אז שאלתי אם הכוונה היא "נגיד יש קטע ישר, אז צריך כל כמה שניות לסגור גז ולפתוח עוד פעם?", לזה הכוונה כשאומרים גז לא קבוע? או שצריך רק קצת להוריד את הגז או כל דבר אחר?

C O L T

New member
ההרצה היא לא רק למנוע

גם ההילוכים משתפשפים ומתאימים את עצמם בזמן הזה, לכן רצוי לא לעשות אותה ביום-יומיים, אלא אם ממש רוצים לגמור עם זה. גז לא קבוע - מה הבעיה? לא להחזיק את הידית באותו מצב, לסגור ולפתוח מדי פעם. הכי חשוב - ללא מאמצים, עליות מוגזמות, משקל גדול על האופנוע או עליה בסל"ד מעבר למומלץ בזמן ההרצה.

r929

New member
לא בידיוק נכון

מנוע בהרצה צריך לעבור ממצב קר לחם כמה פעמים. לכן מומלץ לבצע את ההרצה בכמה נסיעות. השחיקה והתאמה של החלקים הנעים זקוקה להתרחבות והתכוצות של המנוע.

R-o-i

New member
תקנו אותי אם אני טועה, אבל נאמר לי

שאפשר לעשות הרצה של למשל 1000 ק"מ במשהו כמו כל יום 200 ק"מ וסתם דוגמא ברכיבה מראשון (שם אתה גר בלא איגואן לא ?) עד הרצליה, על איילון ומה הכוונה לא בגז קבוע ? לא לשייט על 5000 סל"ד בהילוך שישי כלומר 100 ? רועי

למעלה